Adventskalender voor Kleindieren

Tel de dagen af tot kerst, samen met uw kleindier, met een speciale adventskalender. Met een adventskalender voor kleindieren betrekt u uw huisdier bij de feestdagen. In aanloop naar kerstmis geeft u uw kleindier elke dag een heerlijke traktatie.

Hoe werkt een adventskalender voor Kleindieren?

Een adventskalender heeft heel veel deurtjes. Elke dag naar aanloop tot Kerstmis mag er een deurtje geopend worden. Achter dit deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor uw lieve kleindier. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëert u een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkers er verstopt zit achter het deurtje.

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder van Trixie. Deze adventskalender voor kleindieren van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Kleindier ook een adventskalender Hond en een adventskalender Kat. De voorzijde van deze adventskalender is voorzien van een prachtige foto.

Gaat u samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten