Adventskalender Hond

Geef uw hond een onvergetelijke aanloop naar kerst met de Adventskalender voor honden. Met een adventskalender voor honden betrekt u uw viervoeter bij alle feestvreugde rondom de kerstdagen. Vanaf 1 december tellen jullie samen af naar Kerstmis.

Hoe werkt een adventskalender voor Honden

Elke adventskalender heeft heel veel deurtjes. Naar aanloop van Kerstmis opent u elke dag een deurtje. Achter dit deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor uw lieve hond. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëert u een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkere traktatie er verstopt zit achter het deurtje. Laat het kerstfeest maar beginnen!

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder van Trixie. Deze adventskalender voor honden van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Hond ook een adventskalender Kat en een adventskalender voor Kleindier. De voorzijde van deze adventskalender is voorzien van een prachtige foto.

Gaat u samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!

Toon filters