Arthroluxyl

Kan het bewegingsstelsel van uw hond wel wat meer ondersteuning gebruiken? Speciaal om meer ondersteuning te bieden aan de spieren en gewrichten heet Arthroluxyl verschillende producten in haar assortiment om bij te dragen aan een gezond bewegingsapparaat.

Arthroluxyl bij Medpets

Medpets heeft twee verschillende producten van Artholuxyl in haar assortiment. De Arthroloxyl C draagt bij aan het behouden van soepele gewrichten van de hond. Dit middel is geschikt voor alle hondenrassen van elke leeftijd. Ook is dit middel geschikt voor drachtige of zogende teven.

Senior

Speciaal voor de ouder wordende hond is er de Artholuxyl Senior. Dit voedingssupplement ondersteunt een gezond bewegingsapparaat van honden. Deze tabletten hebben een natuurlijke ssamenstelling.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten