Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Eikels zijn giftig voor de hond. Let op tijdens de herfstwandeling!

De herfst is weer begonnen en de eikels vallen met grote getalen van de bomen. Veel honden vinden het leuk hiermee te spelen of om zelfs op te eten. Let hiermee op, eikels bevatten een giftige stof!

Lees verder >

KONG Speelgoed

KONG heeft een groot assortiment aan honden- en kattenspeeltjes. KONG speeltjes zijn ideaal om uw huisdier actief bezig te houden. Dit artikel gaat in op de mogelijkheden van KONG speelgoed, voor een gezond en actief leven.

Lees verder >

Verkoeling

Huisdieren kunnen het in de zomer ook erg warm krijgen. Verkoeling is dan belangrijk, zodat uw dier niet oververhit raakt. In dit artikel geven we tips over hoe u uw dier verkoeling kunt geven.

Lees verder >

Koliek bij het paard

Koliek is een verzamelnaam voor buikpijn die verschillende oorzaken kan hebben. Koliek is erg vervelend voor uw paard. In dit artikel leggen we uit wat koliek is en hoe u het kunt voorkomen.

Lees verder >
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten