Be One Breed

Be One Breed is begonnen door de hond van de eigenaar, genaamd Wink. Ze had een orthopedisch bed nodig door een probleem aan haar heup. Echter was er op de markt geen dierenbed verkrijgbaar die genoeg steun bood voor haar heup. Daarom besloot Wink er zelf een te creëren. Het doel van Be One Breed is producten te ontwikkelen die perfect zijn voor uw huisdier met een edgy touch aan het ontwerp.

Katt3 Accessoires

Met de Katt3 Starting Kit kunt u eenvoudig het ultieme speelparadijs voor uw kat ontwerpen. Medpets verkoopt accessoires om dit speelparadijs uit te breiden en aantrekkelijker te maken voor uw kat. Zo zijn er bedden, kussens, speeltjes en een scratch pad om aan het speelparadijs toe te voegen.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten