Beeztees Kattenmand

Met een Beeztees kattenmand heeft uw kat een rustig plekje om lekker te slapen. Voor katten is het belangrijk om een plekje te hebben waar ze zich veilig en geborgen voelen, ze slapen namelijk 40% tot 60% van hun tijd. In de ruime collectie Beeztees kattenmanden op deze pagina vindt u eenvoudig de kattenmand die perfect bij uw wensen past.

Beeztees kattenmand soorten

Beeztees kattenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zachte katttenmand met leuke print, een stijlvolle kattenmand van gevlochten riet of een krabmand. Hier kan uw kat niet alleen in liggen, maar ook aan krabben. Of kies voor een trendy donutmand, gemaakt van zachte pluche. Dankzij de hoog opstaande rand worden het hoofd en de nek van uw kat ondersteund. Met een Beeztees radiatorhangmat heeft uw kat een zacht en warm plekje om lekker uit te rusten.

Voordelen kattenmand Beeztees

Een Beeztees kattenmand is het perfecte rustplekje voor uw kat. De kattenmanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat uw kat hier lekker in weg kan kruipen. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruime collectie kattenmanden, die er ook nog eens leuk uitzien in uw interieur!

Beeztees kattenhuis

Naast Beeztees kattenmanden, vindt u ook Beeztees kattenhuizen in de collectie. In een Beeztees kattenhuis kan uw kat lekker wegkruipen. Daarnaast zijn de Beeztees kattenhuizen verkrijgbaar in allerlei leuke vormen, zoals een tipitent!

Toon filters