Beschermende shirts voor honden

Bewegingsvrijheid

Beschermende shirts voor honden worden gebruikt na een operatie, bij loopsheid, incontinentie, huidziekten of wonden. In tegenstelling tot beschermkragen, blijft uw hond zijn bewegingsvrijheid behouden met een beschermend shirt. Naast bewegingsvrijheid zorgt een beschermende shirt er tevens voor dat honden hun zicht behouden. Een beschermkap belemmert namelijk het zicht van uw hond. Een bijkomend voordeel van beschermende shirts is dat het honden op temperatuur houdt.

beschermende-shirts-honden

Aanbod

Bij Medpets zijn er verschillende beschermende shirts verkrijgbaar. Beschermende shirts hebben altijd een eigen design of kleur, maar dienen allemaal hetzelfde doel; het probleemloos genezen van een wond. Zo biedt het Medical Pet Shirt Hond een goede bescherming na een operatie of bij huidziekten. Bij loopsheid of incontinentie kan het Medical Pet Shirt worden voorzien van een maandverbandje of inlegkruisje. Het Medical Pet Shirt zit comfortabel, is hygiënisch en is te wassen in de wasmachine op 30 graden Celsius. Een ander populair beschermend shirt is de Medical Pet Shirt Protective Top Shirt. Dit shirt geeft bescherming bij wonden en bandages (met focus op de borstkas, bovenrug en nek), daarnaast kan het shirt kalmeren bij angst en beschikt het ook over een applicatiehouder voor bijvoorbeeld een drain. Beschermende shirts zijn er ook in de vorm van een deken. Kruuse Rehab Hondendeken is namelijk een waterafstotende, ademende deken waarmee u het grootste gedeelte van de poten, rug, heupen en schouders kan bedekken. Zo'n bedekkende deken houdt het lichaam goed droog en warm, wat goed is voor het functioneren van de spieren en gewrichten.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten