>
>
>
>
Eden Mand- en Omgevingsspray

Eden Mand- en Omgevingsspray

Product afbeelding van Eden Mand- en Omgevingsspray
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Eden Mand- en Omgevingsspray

Dit product mag momenteel niet worden aangeboden op Medpets.be. Wel kunt u hier alle informatie over het product vinden.

Eden Mand- en Omgevingsspray wordt gebruikt ter voorkoming van het uitkomen van de eitjes van vlooien, spinnen en insecten. De spray is geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Bovendien is de spray niet giftig en tast het...   Meer informatie

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen BE

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

Productinformatie

Dit product mag momenteel niet worden aangeboden op Medpets.be. Wel kunt u hier alle informatie over het product vinden.

Eden Mand- en Omgevingsspray wordt gebruikt ter voorkoming van het uitkomen van de eitjes van vlooien, spinnen en insecten. De spray is geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Bovendien is de spray niet giftig en tast het ondergronden niet aan.

Eden Mand- en Omgevingsspray zorgt ervoor dat vlooien en andere insecten worden geweerd en dat hun eitjes niet uitkomen.

Gebruik

Gebruik de Eden Mand- en Omgevingsspray op plaatsen waar huisdieren mee in aanraking komen, zoals de mand van de hond of kat, maar ook vloerbedekking, bank etc. Vlooien houden zich met name op in hoekjes en kieren.

Eden

Alle producten van Eden zijn niet-giftig en op natuurlijke basis geproduceerd. Ook hebben ze geen negatieve bijeffecten en zijn eenvoudig in gebruik.

NB

Gebruik Eden Mand- en Omgevingsspray in combinatie met anti-vlo en -mijt producten, voor een langere vlo-vrije periode.

Product ID: 2422
Beoordelingen voor Eden Mand- en Omgevingsspray

Heeft u ervaring met Eden Mand- en Omgevingsspray ? Geef ons dan uw mening over dit product.

“Zeer goed spul maar waarom nergens meer verkrijgbaar?”

Door 

Ik heb Eden omgevingsspray gebruikt voor balkon en kleden van mijn dieren. Balkon zat onder de vlooien en 1 keer dit spul ingespoten en weg vlooien, nooit geen vlo meer gezien.

Ik snap werkelijk niet dat Eden omgevingsspray nergens meer te koop is?

Schrijf uw eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten