Fendigo

Fendigo is een farmaceutisch bedrijf binnen de Benelux. Dit bedrijf is een onderdeel van Alivira Animimal Health, een dochteronderneming van Sequent Scientific Ltd. Fendigo heeft verschillende gezondheidsproducten voor huisdieren, boerderijdieren, paarden en pluimvee. Met de gezondheidsproducten wilt Fendigo voldoen aan de behoeften van dierenartsen, veehouders en huisdiereigenaren.

Voor honden en katten

Fendigo heeft verschillende verzorgingsproducten voor honden en katten. Met de Silycure ondersteunt u de lever- en galreiniging van honden en katten. Deze tabletten zijn voor honden en katten geschikt. Heeft uw hond of kat last van dunne ontlasting? Dan kunt u met de Dia Tab ondersteuning bieden. Deze smakelijke kauwtabletten kunnen over het voer of direct in de bek gegeven worden.

Herstel na operatie

Honden of katten die geopereerd zijn of al wat ouder zijn, hebben vaak behoefte een optimaal ligcomfort. Dit kunt u hun bieden met de Sleepy Dog Recovery Mat. Deze mat zorgt voor ligcomfort door de druk op het lichaam te verminderen. Haren plakken niet aan deze mat en u kunt hem reinigen op 40 graden in de wasmachine.

Oplossing tegen wormen, mijten en luizen

De Iverspot is een spot-on product voor vogels, knaagdieren en konijnen. Het product werkt tegen wormen, mijten en luizen. Iverspot werkt zowel tegen inwendige als uitwendige parasieten. Dit product mag u niet gebruiken bij dieren die ziek of zwak zijn of tijdens dracht en lactatie. Om alleen de strijd aan te gaan tegen luizen, mijten en vlooien heeft Fendigo ook een handige spray, namelijk de Ecto Spray. Deze spray is ontwikkeld om luizen, mijten en vlooien te doden en de ontwikkeling van de eitjes stop te zetten.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten