Alles voor de gezondheid van uw hond

Uw hond is echt een onderdeel van het gezin. U wilt dan ook alleen het allerbeste voor uw trouwe viervoeter. Bij Medpets vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hond. Van supplementen, hondenbrokken en een hondenkap voor na de operatie tot de leukste hondenspeeltjes, hondentuigjes en hondenkussens.

Hondenvoer

Goed hondenvoer is natuurlijk heel belangrijk voor het ondersteunen van de gezondheid van uw hond. Hondenvoer heeft u in alle soorten en maten, van speciale dieetbrokken op advies van de dierenarts tot voedingen aangepast op de verschillende hondenrassen en afgestemd op de verschillende levensfasen van uw hond, zoals puppy’s, volwassen honden en senioren honden. Daarnaast kunt u natuurlijk onderscheid maken in de manier waarop u een hond kunt voeren, dus met hondenbrokken, natvoer en hondensnacks. Daarnaast heeft u graanvrije hondenbrokken, glutenvrije hondenbrokken en hypoallergene hondenbrokken die gemaakt zijn op basis van dierlijke eiwitten van verschillende diersoorten. Een heel uitgebreid assortiment dus.

Honden

Medische benodigdheden voor honden

Ontwormen Hond

Er zijn verschillende wormen waar uw hond last van kan krijgen, namelijk rondwormen, haakwormen en lintwormen. Zo kunnen haak- en zweepwormen zorgen voor diarree bij honden. Deze wormen kunnen ook schadelijk zijn voor uzelf en uw kinderen. Daarom is het belangrijk uw hond regelmatig tegen wormen te behandelen. Gelukkig vindt u bij Medpets de beste ontwormingskuur voor uw hond. Bijvoorbeeld de Milbemax, een wormenkuur voor zowel grote als kleine honden.

Vlooien & teken

Wilt u uw hond beschermen tegen vlooien en teken? Bij Medpets vindt u diverse producten om teken en vlooien te bestrijden. Er zijn verschillende spot-on middelen die uw hond zowel tegen vlooien als teken kunnen beschermen, daarvan zijn Advantix, Advantage en Frontline de meest bekende merken. Ook de innovatieve Seresto vlooienband biedt tot wel 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken. Verder vindt u hier shampoos, sprays, kammetjes en zelfs poeders die kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte bij jouw maatje. Vergeet daarbij ook zeker de omgeving niet! Slechts 5% van een vlooienpopulatie bevindt zich op uw hond; de overige 95% in de omgeving van uw huisdier. Om de kans op herbesmetting te verkleinen kunt u onder meer de Virbac Indoor-X Ongediertespray gebruiken.

Na een operatie

Wanneer uw hond herstellende is na een operatie of een verwonding heeft opgelopen, wilt u dat hij zo snel mogelijk weer de oude is. Onder de categorie ‘Medische benodigdheden’ zijn producten te vinden die bijdragen aan een snelle(re) genezing, zoals kragen, beschermende shirts en pootbescherming. Wij van Medpets zijn groot fan van het Medical Pet Shirt!

Dagelijkse benodigdheden voor honden

Hondenborstel & hondenshampoo

Afhankelijk van het hondenras en de hondenvacht zijn er verschillende vachtverzorgingsproducten ontwikkeld. Zo vindt u bij Medpets de perfecte hondenborstel, hondenshampoo en conditioners voor elk vachttype.

Slaapplek hond

U wilt natuurlijk ook een fijne slaapplek creëren, waar uw hond lekker kan slapen. Bij Medpets vindt u diverse rustplekjes, zoals een hondenmand, een hondenkussen, een hondenbank en tot slot een hondenbench.

Hondenspeeltjes

Bent u op zoek naar leuk hondenspeelgoed? Bij Medpets vindt u verschillende hondenspeeltjes, zoals kauwspeelgoed, frisbees, knuffels, hondenballen en vulbaarspeelgoed van KONG en diverse andere bekende merken

Hondenriem, hondentuigje en hondenjas

Bent u op zoek naar een fijne halsband, hondenriem of hondentuigje? Bij Medpets vindt u alles voor een geslaagde wandeling met uw trouwe viervoeter. Van hondenriemen en poepzakjes tot een fijne hondenjas en verlichting voor een veilige wandeling in het donker.

Hondentransport

U moet uw hond natuurlijk ook weleens vervoeren. U moet hem natuurlijk al ophalen bij de fokker of het asiel. Misschien wilt u weleens met de hond naar het bos of naar het strand of wilt u uw hond meenemen op vakantie. Ook als u naar de dierenarts moet, heeft u een transportmiddel nodig. In de auto kunt u gebruik maken van een speciale hondenbench en hondenautogordel. Gebruikt u liever de fiets, dan kunt u ook gebruik maken van een hondenfietsbeugel, hondenfietskar of een hondenfietsmand

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten