Kerbl

Kerbl is een familiebedrijf waarvan de wortels in de veeteelt liggen. Kerbl heeft een uitgebreid assortiment specialistische producten voor boeren, fokkers en dierenliefhebbers. Bij Medpets vindt u functionele en hoogwaardige producten van Kerbl voor paarden, honden, konijnen en zelfs voor varkens!

Voor paarden

Wanneer het sneller donker wordt buiten, is het verstandig uzelf en uw paard goed zichtbaar te maken. De Kerbl Reflecterende Uitrijdeken heeft een neon gele kleur en is voorzien van reflecterende strepen. Zo is uw paard altijd goed zichtbaar in de schemer, het donker of in barre weersomstandigheden. U wilt zelf natuurlijk goed zichtbaar zijn in het verkeer. Het Kerbl LED Knipperlicht is gemakkelijk vast te maken aan uw rijlaars of jas en zichtbaar tot een afstand van 300 m. Tip: gebruik het Kerbl Reflecterend Borsttuig in combinatie met de Reflecterende Uitrijdeken voor extra zichtbaarheid.

Paarden hebben ’s zomers vaak last van vervelende dazen. Met de Kerbl TaonX Dazenval Compleet en de Kerbl TaonX Eco Dazenval kan de rust in de wei eindelijk terugkeren! De dazenval vermindert de aanwezigheid van dazen in de directe omgeving met zo’n 95%!

Verder heeft Kerbl 2 soorten Hengstenkettingen die zorgen voor extra controle, wanneer dit gewenst is. Ook kunt u hier terecht voor een handige EHBO-set, de Kerbl First Aid Riding Out Set. Zo heeft u alles bij de hand om eerste hulp te verlenen, mocht er een ongelukje gebeuren wanneer u buiten met uw paard of pony aan het rijden bent. Gaat u met uw paard naar een wedstrijd of moet hij vervoerd worden? Bekijk dan ook de handige Kerbl Hooizak.

Voor andere dieren

Is uw hond een echte smeerpoets? Met de Kerbl Grooming Glove maakt u de poten en vacht van uw hond snel en eenvoudig schoon. Gaat u op pad met uw hond, bijvoorbeeld naar het bos, en wilt u niet dat uw auto een bende is wanneer u thuiskomt? Dan is de Kerbl Kofferbak Beschermhoes hét perfecte hulpmiddel. De hoes beschermt de kofferbak en bumper van de auto tegen haren, krassen, vieze luchtjes en vlekken.

Blijft uw konijn ’s winters buiten? Met de Kerbl drinkfles NoFrost hoeft u niet bang te zijn dat uw dier tijdens de koude winterdagen met een bevroren drinkfles zit. De NoFrost drinkfles is namelijk verwarmd, dubbelwandig geïsoleerd en vorstvrij tot -20 graden!

Oor- en staartbijten bij varkens is een gevolg van verveling. Om verveling bij uw varkens te voorkomen, is er de Kerbl Speelbal. De grote gele bal biedt hen de mogelijkheid te spelen en geeft een nieuwe uitdaging waarop ze zich kunnen concentreren.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten