Klantenservice > Bestellen

Bestellen

Hier vindt u alle informatie over bestellen bij Medpets.be en het annuleren van een bestelling. Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Mijn medpets.be

Op Medpets.be kunt u voordelig en gemakkelijk geneesmiddelen, dieetvoeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor hond, kat, paard, vogel en knaag- en terrariumdieren bestellen. Indien u problemen ondervindt bij het plaatsen van een order, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Indien gewenst kan de klantenservice uw bestelling ook telefonisch opnemen (telefoonnummer: 03 - 555 91 23).

Het plaatsen van een order op Medpets.be is volkomen veilig. Uw persoonlijke gegevens worden via een beveiligde verbinding (te herkennen aan het slotje en https in de adresbalk van uw browser) naar ons verstuurd. Voor meer informatie over veiligheid en de beveiliging van uw gegevens verwijzen we u naar Veilig online winkelen.

Bestelling annuleren

Uiteraard is het mogelijk uw order zonder opgaaf van reden te annuleren. U krijgt dan het volledig aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Dit is uiteraard alleen mogelijk indien uw order nog niet is verzonden. Als u uw bestelling wilt annuleren, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Artikel zoeken

Medpets.be is gestructureerd aan de hand van hoofd- en subcategorieën. Deze vindt u aan de linkerkant van de website. Als u op een van de hoofdcategorieën klikt, klapt deze uit en verschijnen de subcategorieën. Dit zijn fysieke of geestelijke aandoeningen of aandachtsgebieden per dier. De subcategorieën bevatten de producten die voor de behandeling kunnen worden ingezet.

Alle producten zijn ook vindbaar via de zoekfunctie boven in de website.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten