Kleindieren

Ook voor kleinere huisdieren, zoals konijnen, knaagdieren, reptielen en amfibieën bent u bij Medpets.be aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit geneesmiddelen, voer, verzorgingsproducten, benodigdheden en meer!

Hygiëne – Omgeving

Voor uzelf

Nadat u of uw kinderen lekker hebben geknuffeld met jullie geliefde dier, is het verstandig om de handen te wassen. Dieren kunnen immers ziektekiemen met zich meedragen. De kans dat u er daadwerkelijk ziek van wordt is klein, maar voorkomen is altijd beter dan genezen!

Voor uw dier

Natuurlijk wilt u ook uw dier beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte als vliegen, vlooien en teken. De Stop! Animal Bodyguard Vlooienshampoo bestaat uit een natuurlijke formule die uw konijn, cavia, hamster of fret kan beschermen tegen vlooien en teken. De pels of vacht van uw knager of konijn is vaak een verzamelplaats voor vuil, allergenen en schadelijke micro-organismen. De All Friends Animal Allergen Spray is een probiotische allergenen spray die actief allergenen verwijdert, zorgt voor een gezonde microflora in de omgeving en het risico op ziektekiemen verlaagt.

Voor de omgeving

Het verblijf van uw huisdier kan een broedplaats zijn voor ongedierte, bacteriën en ongewenste geurtjes. Reinig daarom regelmatig het dierenverblijf met een schoonmaakmiddel als Capturine Pets Bio-Cleaning. Dit biologische schoonmaakmiddel is onschadelijk voor mens, dier en milieu. Heeft uw huisdier zelf een ongelukje gehad? Met Odorcide verwijdert u nare geurtjes van bijvoorbeeld urine, uitwerpselen of braaksel.

Knaagdieren en konijnen

Zoekt u een bepaalde soort voeding voor uw knager of konijn, of wilt u hem verwennen met wat lekkers? Bij Medpets vindt u een grote selectie voedingen en traktaties, speciaal voor uw huisdier. Ook wanneer u uw kleine dier wat extra wil ondersteunen, vindt u hier verschillende medicijnen en voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid. Zo zijn er onder andere de Cisaral Drops die de darmgezondheid van uw knager of konijn kunnen bevorderen.

Is het hok van uw konijn of de kooi van uw knager volledig uitgerust met alle benodigdheden die hij nodig heeft? Bij Medpets kunt u terecht voor allerlei soorten bodembedekkers, accessoires en andere toebehoren voor in het dierenverblijf. Natuurlijk mag een tijdverdrijvend speeltje daar niet bij ontbreken. Met het smakelijke Esve Lentehuis verveelt uw huisdier zich geen moment!

Reptielen – Amfibieën

Medpets beschikt ook over diverse geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor reptielen en amfibieën. Heeft u de gave producten van Exo Terra al bekeken? Hier vindt u alle toebehoren voor het terrarium, waaronder rivierzand, bodembedekkers, rotsen, planten, filters, thermometers, luchtvochtigheidmeters en andere handigheden.