Royal Canin Hypoallergenic

Als een hond of kat reageert op bepaalde voedingsmiddelen, dan is het tijd om na te denken over het veranderen van het dieet. Het is mogelijk dat uw huisdier last heeft van voedselovergevoeligheid. Het voeren van Royal Canin Hypoallergenic kan uw huisdier ontlasten van deze aandoeningen. In nauwe samenwerking met dierenartsen heeft Royal Canin dierenvoeding ontwikkeld die precies is afgestemd op de gezondheid van het dier. Royal Canin Hypoallergenic is bedoeld voor alle huisdiereigenaren die graag gezonde voeding willen voorschotelen aan hun honden of katten om zo het welzijn van de dieren te ondersteunen.

Herkennen en voorkomen van voedselovergevoeligheid

Diverse symptomen kunnen wijzen op voedselintoleranties. Aan de ene kant merken huisdiereneigenaren het als de hond of kat voortdurend likt. Aan de andere kant kan de huid rood worden en kan er haaruitval optreden. Het kan ook voorkomen dat uw huisdier last krijgt van diarree of buikpijn. Hierbij is het belangrijk om samen met de dierenarts te kijken wat de oorzaak is van deze klachten.

Waarom hypoallergeen hondenvoer?

Vaak zijn eiwitten de aanleiding voor klachten. Deze mogen niet in het voer zitten dat u uw huisdier aanbiedt. Royal Canin Hypoallergenic sluit bepaalde triggers voor intoleranties uit. Hypoallergeen betekent dat het voeder voor gezelschapsdieren weinig allergenen bevat en het risico op reactie daarom minimaal is. Royal Canin gebruikt geselecteerde ingrediënten in Hypoallergene producten en vermijdt grotendeels dierlijke eiwitbronnen. Zelfs traktaties kunnen allergene stoffen bevatten. Zelfs de kleinste hoeveelheden kunnen symptomen zoals intolerantie of allergieën veroorzaken.

Hypoallergene voeding met waardevolle ingrediënten

Als het aankomt op klachten van huisdieren, worden de termen intolerantie en allergie meestal als oorzaak gediagnosticeerd. Als het huisdier aan een allergie lijdt, veroorzaken zelfs de kleinste hoeveelheden een allergische reactie. Royal Canin Hypoallergene diervoeding is verrijkt met belangrijke ingrediënten die de viervoeter nodig heeft voor een gezond leven. Het bevat veel belangrijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die een optimaal effect hebben op de darmflora en zo het welzijn en de gezondheid van het dier bevorderen. EPA en DHA, de langeketenvetzuren van de omega-3 familie, hebben een positief effect op de huid. Gehydrolyseerde eiwitten zijn verteerbaar en hebben lage allergene eigenschappen. Royal Canin Hypoallergenic bevat geen kunstmatige additieven. Veel ingrediënten in Royal Canin Hypoallergene diervoeders zorgen ervoor dat de darmflora grotendeels gereguleerd wordt, de darmbacteriën worden versterkt en de gezondheidsbalans wordt hersteld. Ontdek nu Royal Canin Hypoallergene natte of droge voeding, die uw huisdier onaangename voedselintoleranties kan besparen.

In kleine stapjes aanpassen

Verander het dieet van uw huisdier in kleine stappen zodat het lichaam van uw huisdier zich kan aanpassen aan de nieuwe voeding. Royal Canin Hypoallergenic diervoeding is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van huisdieren die problemen ondervinden met bepaalde diervoeding. Meng Royal Canin Hypoallergenic met uw gebruikelijke voeding en verhoog elke dag de hoeveelheid nieuwe hypoallergene voeding. Als de hond of kat het tolereert, kan het na een paar dagen volledig worden omgeschakeld. Als uw huisdier nu op Royal Canin Hypoallergenic droog- of natvoer zit, kunt u er het beste aan vasthouden.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten