Gezien op TV

Heeft u ons ook al gezien op de Nederlandse TV? Medpets is te zien in niet één maar twee TV programma's! In de SBS6 programma’s Beestengeluk en Robs Grote Tuinverbouwing komt Medpets terug. Op deze pagina zijn alle producten uit de programma’s terug te vinden.

In Beestengeluk volgen Airen Mylene en dierenarts Piet Hellemans mensen die op het punt staan om een huisdier te adopteren. Een leuke maar lastige klus, omdat er elke week weer gekozen moet worden tussen drie verschillende dieren. In samenwerking met Medpets geeft Piet handige tips en uitleg over de verzorging van allerlei dieren.

Naast Beestengeluk is Medpets ook te zien in Robs Grote Tuinverbouwing. In dit SBS 6 programma gaan Rob Verlinden en zijn team iedere week weer in een andere tuin aan de slag en helpen ze daarbij ook de inwonende huisdieren, dit natuurlijk met het uitgebreide Medpets assortiment.

Robs Tuinverbouwing is vanaf 16 september iedere zaterdag om 17.00 uur te zien op SBS6 en Beestengeluk is vanaf 4 november iedere zaterdag om 18.15 uur te zien op SBS6.

Gaat u kijken?

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten