Victor

Victor is al sinds 1898 een vertrouwde merknaam op het gebied van ongediertebestrijding. Vandaag de dag streeft het bedrijf er nog steeds naar om innovatieve en hoogwaardige producten te maken, die u en uw huishouden beschermen tegen ongedierte en de eventuele gevaren die zij met zich meebrengen. Of u nu probeert een ongedierteplaag te voorkomen of er een probeert te bestrijden, Victor heeft een product dat bij elke situatie past!

Traditionele en elektronische vallen

U vindt bij Medpets traditionele kliksluitingen en geavanceerde elektronische muizenvallen. De Victor Live Catch Muizenval en de Victor Catch & Hold Muizenval zorgen ervoor dat de muis in uw huis op een diervriendelijke manier gevangen wordt. De muis wordt niet gedood of verwond en kan daarna weer vrijgelaten worden in de natuur. Om te voorkomen dat de muis terugkeert, doet u er goed aan om het beestje minimaal 4 kilometer van de locatie vrij te laten.

Om binnen een mum van tijd van uw muizenprobleem af te komen, haalt u de Victor Electronic Muizenval in huis. Dit apparaat heeft een hoog voltageniveau dat ervoor zorgt dat de muis, door middel van een snelle schok, binnen enkele seconden dood is. De muizenval laat met een groen knipperend licht weten dat de muis gevangen is. Zo hoeft u de muis niet te zien of aan te raken en komt u niet in contact met ziektes of parasieten. Er is ook een Victor Electronic Rattenval verkrijgbaar voor ratten. Met deze apparaten is het gebruik van chemicaliën of gif bovendien niet meer nodig.

PestChaser

Wilt u liever helemaal niet met vallen werken? Neem dan eens een kijkje naar de Victor Mini Pro PestChaser. Dit handige apparaatje verjaagt muizen en ratten door middel van ultrasonische geluidsgolven. Zelf heeft u geen last van het product; het geluid is niet hoorbaar voor mens of huisdier.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten