Voorwaarden Medpets mailings

Voorwaarden Medpets mailings

U kunt zich op twee manieren inschrijven voor onze e-mails: door in de footer van onze website uw e-mailadres in te vullen en op “inschrijven” te klikken of door tijdens het bestellen het vakje voor de e-mails aan te vinken. Na het aanmelden wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt.

Wij versturen onze e-mails gemiddeld twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte en persoonlijke situatie van onze abonnees. Over het algemeen bestaan onze e-mails o.a. uit de nieuwsbrief, kortingscodes, persoonlijke aanbevelingen en tips van onze dierenarts.

Uitschrijven

U kunt zich op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die u in iedere e-mail vindt. Mocht u problemen ervaren bij het uitschrijven, dan kunt u een bericht sturen naar nieuwsbrief@e.onlinepets.com.

Lees ook:

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten