> Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Welkom op Medpets.be, de online dierenapotheek- en winkel in België. Medpets heeft alles voor de gezondheid van uw dier. Met het ruime assortiment van maar liefst 15.000 kwalitatieve producten, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dier. Van speciale honden- en kattenvoeding tot vlooien- en tekenmiddelen en ontworming.

Altijd gratis deskundig advies van de dierenarts

Iedereen kan met elke vraag bij onze dierenarts Mara terecht. Het contact kan telefonisch: 03 – 555 91 23 en per e-mail: dierenarts@medpets.be.

Voor 21.00 uur besteld is morgen aan huis geleverd

Onze pakketten worden door BPost thuis geleverd of afgeleverd bij een BPost afleverlocaties of de pakketjesautomaat. BPost biedt uw bestelling, indien op voorraad, de volgende dag op het door u opgegeven afleveradres aan.

Gratis terugsturen

Met 30 dagen bedenktijd op ongeopende/gebruikte producten. Heeft u voer bij ons besteld dat uw huisdier niet lekker vindt? Bekijk dan de voorwaarden van onze smaakgarantie om het gratis te retourneren.Volg ons op Social Media!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste acties en weetjes? Volg Medpets dan snel op Facebook, Instagram of YouTube. Hier posten wij wekelijks nieuwe producten, interessante artikelen en (product)video’s over alles wat met dieren en hun gezondheid te maken heeft.

Deel uw geluksmomentje!

Bij Medpets worden we gelukkig van blije beestjes én baasjes. Tevreden met jullie aankoop? Deel dan dat speciale geluksmomentje in een post op social media met #medpetsmoments.

Nooit iets missen?

Bent u altijd op zoek naar dé manier om uw huisdier het allerbeste te geven? Onze Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk onze acties en kortingen. Schrijf u nu in!

Voorwaarden nieuwsbrief

Deel dit artikel