Yarrah Biologisch kattenvoer

Yarrah Biologisch kattenvoer

Het bedrijf Yarrah is van Nederlandse bodem. Sinds 1992 heeft Yarrah zich beziggehouden met het ontwikkelen van 100% biologische honden- en kattenvoeding. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment van Yarrah droogvoer natvoer en snacks voor zowel de hond als de kat.

Biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO)

Door haar grondstoffen zelf in te kopen, kan Yarrah controleren of alle ingrediënten echt van biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO) komen en of de EU Regelgeving voor Biologische Producten hierbij wordt nageleefd.

Vrij van hormonen en GGO

De ingrediënten die Yarrah gebruikt, zowel de dierlijke als de plantaardige, zijn tot aan de bron traceerbaar, zonder hormonen gefokt of gekweekt en komen niet van genetisch gemodificeerd organismen (GGO). Yarrah werkt alleen samen met bedrijven die geen gebruik maken van herbiciden en pesticiden, om de schadelijke gevolgen voor het milieu zo veel mogelijk te beperken.

Duurzame producten

Door deze nauwkeurige manier van ingrediënten selectie streeft Yarrah ernaar om haar producten duurzaam te produceren, vrij te houden van dierproeven en te voldoen aan de dierenwelzijnseisen van de biologische vlees sector.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten