> Medpets.be Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.be Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.be Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Dieetvoer actie wegens succes verlengd! - 5% korting op Royal Canin, Specific, Hill's & meer

Bij de behandeling van bepaalde aandoeningen kan voer een essentiële rol spelen. Dieetvoer is qua samenstelling specifiek aangepast aan de behoeftes van een dier. Hierdoor wordt uw viervoeter optimaal ondersteund en zijn welzijn bevorderd. Er is dieetvoeding verkrijgbaar voor allerlei aandoeningen zoals nier-, blaas-, huid- en gewrichtsklachten, maar bijvoorbeeld ook voor problemen met het hart, de lever of het gebit.
Onze dieetvoer actie is wegens succes met een week verlengd! Profiteer nog snel van 5% korting op het dieetvoer voor uw hond of kat!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: DIEET3717
*De korting is geldig tot en met zondag 24 september.


Verlopen kortingscodes

Ondersteun uw dier met het beste dieetvoer - Nu 5% korting op alle dieetvoeding!

Bij de behandeling van bepaalde aandoeningen kan voer een essentiële rol spelen. Een voedselallergie is bijvoorbeeld een veel voorkomende aandoening bij honden en katten. Deze viervoeters hebben een speciale hypoallergene dieetvoeding nodig voor de diagnose en behandeling van hun allergie. Voor een optimale ondersteuning en bevordering van de gezondheid is dieetvoer qua samenstelling specifiek aan de behoeftes van een dier aangepast. Zo is er dieetvoeding beschikbaar voor allerlei aandoeningen. Niet alleen voor nier-, blaas-, huid- en gewrichtsklachten, maar bijvoorbeeld ook voor problemen met het hart, de lever of het gebit.
Op Medpets.be vindt u dieetvoer van Royal Canin, Specific, Hill's en meer populaire merken. Profiteer deze week van 5% korting op alle dieetvoeding voor uw hond of kat!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: DIEET3717
*De korting is geldig tot en met zondag 17 september.


Alles voor een goede gebitsverzorging - Nu 7,5% korting op kauwstrips, tandpasta's & veel meer

Gebitsproblemen komen bij honden en katten vaker voor dan gedacht. Ze worden door baasjes helaas ook pas vaak in een later stadium of helemaal niet opgemerkt… Goede gebitsverzorging is erg belangrijk. Tandenpoetsen met een speciale tandpasta voor dieren is het meest effectief. Voor honden en katten waarbij dit niet lukt, zijn er gelukkig veel eenvoudige en smakelijke alternatieven zoals speciaal voer, kauwstrips, mondwater of supplementen in poedervorm om door het voer te mengen. Daarnaast is het belangrijk het gebit van uw dier te laten controleren bij de jaarlijkse controle en eventueel vaker als er klachten of twijfels zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen!
Op Medpets.be bestelt u deze week alle producten voor het gebit van uw hond of kat met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: GEBIT3617
*De korting is geldig tot en met zondag 10 september.


Alles over gewrichtsproblemen - Hoe herkent u de klachten en ondersteunt u uw dier?

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat dieren met elkaar spelen, bij de baas op schoot springen of genieten van een wandeling. Tot het moment dat uw dier opeens stijf begint te lopen (voornamelijk bij het opstaan), niet meer op de bank kan springen of niet meer mee wil wandelen... Zulke klachten kunnen veroorzaakt worden door kraakbeenslijtage in de gewrichten of artrose. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het ongemak voor uw viervoeter te verminderen. Zo is het belangrijk eventueel overgewicht aan te pakken, de manier van bewegen en de hoeveelheid beweging aan te passen. Geef daarnaast een goed voedingssupplement of aangepaste voeding. Onvoldoende ondersteuning en een koude ondergrond tijdens het rusten verbeteren de klachten zeker niet, daarom is ook een goed ligbed essentieel.
Om de gewrichten van uw viervoeter te ondersteunen en eventuele klachten te verlichten, ontvangt unu 5% korting op de hiervoor geschikte producten!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: GEWRICHTEN3517
*De korting is geldig tot en met zondag 3 september.


Jeuk, roodheid, kale plekken, schilfers... Heeft uw dier last van huid- of vachtproblemen?

Huid- en vachtproblemen behoren tot de meest voorkomende gezondheidsklachten bij gezelschapsdieren en paarden. Deze problemen kunnen zich uiten in onder andere jeuk, roodheid, kale plekken en schilfers. Het is noodzakelijk om huid- en vachtproblemen door een dierenarts te laten onderzoeken. Er zijn namelijk veel mogelijke oorzaken die de klachten kunnen veroorzaken, denk aan verschillende parasitaire infecties, allergieën of stofwisselingsziektes. Met de juiste diagnose kunt u uw dier zo goed mogelijk behandelen en passende supplementen als aanvulling geven.
Het is daarnaast belangrijk de huid en vacht zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, want dit draagt bij aan de algehele gezondheid van uw dier.
In ons assortiment vindt u ondersteunende producten voor zowel de huid als de vacht, zoals verschillende supplementen en shampoos. Deze producten kunt u nu met 5% korting bestellen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: HUID3417
*De korting is geldig tot en met zondag 27 augustus.


De nieuwste producten voor uw dier - Nu met 5% introductiekorting!

De zomer is nog in volle gang en daarom is het Medpets assortiment aangevuld met verschillende producten die nu goed van pas kunnen komen. Ook zijn er tientallen nieuwe hondensnacks, leuke speeltjes en handige benodigdheden op onze website toegevoegd.
Profiteer alleen deze week van 5% korting op alle nieuwe producten.
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW3317
*De korting is geldig tot en met zondag 20 augustus.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit