Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Puppy snacks

Puppysnacks zijn een essentieel onderdeel van de opvoeding en verzorging van je pup. Ze zijn een cruciale ondersteuning voor training en gedragsmanagement. Door te kiezen voor gezonde, veilige en smakelijke snacks, zorg je ervoor dat je puppy gezond en gelukkig opgroeit. Of je nu een speelmoment wilt belonen of werkt aan trainingsdoelen, de juiste puppysnacks maken het verschil!

Meer informatie

1 - 24 van 68 Producten

Waarom Puppysnacks?

Training en Beloning

Puppysnacks zijn perfect voor het trainen van uw pup. Jonge honden leren snel door positieve bekrachtiging, en een lekkere snack kan effectief gewenst gedrag aanmoedigen. Of u nu werkt aan basiscommando’s zoals ‘zit’ en ‘blijf’, of meer geavanceerde trucjes, een beloning maakt het leerproces leuker en succesvoller.

Mondgezondheid

Sommige puppysnacks zijn speciaal ontworpen om de mondgezondheid te bevorderen. Ze kunnen helpen bij het verminderen van tandplak en tandsteen, wat belangrijk is om tandproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Verveling

Om uw pup bezig te houden kunt u hem ook een gevuld speelgoed geven. De snack zit goed verstopt en vereist wat inspanning om tot het lekkers te komen. Deze inspanning zorgt dat uw pup zijn energie kwijt kan raken tijdens het snacken.

Speciaal ontworpen

Puppys hebben gevoelige tanden en kaken. Daarom is het belangrijk om snacks te kiezen die zacht en klein genoeg zijn om gemakkelijk te kauwen en te verteren. Er zijn ook speciale snacks die helpen bij het doorkomen van tanden, wat vaak een pijnlijk proces kan zijn voor uw pup.

Populaire Puppysnacks

  1. Zachte Traktaties: Ideaal voor training omdat ze snel te kauwen en door te slikken zijn.
  2. Kauwstaven: Helpen bij het doorkomen van de tanden en bevorderen een gezonde kauwgewoonte.
  3. Tandverzorgingssnacks: Ontworpen om de tanden en het tandvlees schoon en gezond te houden.
  4. Natuurlijke Snacks: Gevriesdroogd of luchtgedroogd, vaak zonder toegevoegde ingrediënten, perfect voor een pure en gezonde beloning