Service
Winkelmandje
Menu

Biologisch Kattenvoer

Veel mensen gaan tegenwoordig steeds bewuster om met voeding. Kiest u, wanneer u boodschappen doet, ook steeds vaker voor biologische producten? Super! Maar heeft u er ook wel eens bij nagedacht wat u uw kat voorschotelt wanneer het etenstijd is?

Meer informatie

1 - 24 van 33 Producten

Skal Biocontrole

Skal Biocontrole is de onafhankelijke toezichthouder als het gaat om aantoonbare betrouwbaarheid op het gebied van Nederlandse biologische producten. Voedingsmiddelen en landbouwproducten mogen namelijk alleen biologisch worden genoemd, wanneer het productieproces aan de gestelde wettelijke voorschriften voldoet. Deze regels zijn opgesteld door de Europese Overheid. Er zijn ruim 4000 bio-ondernemers in Nederland die deze regels moeten naleven. Skal controleert of de ondernemers dat ook daadwerkelijk doen. Zo weet u als consument zeker dat het kattenvoer wat u koopt ook écht biologisch is.

Bedrijven die biologische producten willen maken, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen, exporteren of opslaan, moeten daarvoor gecertificeerd zijn door Skal. Biologische bedrijven die voorverpakte producten voor consumenten op de markt brengen, bijvoorbeeld een zak kattenbrokken, moeten verplicht het Europese keurmerk gebruiken op hun verpakking. Dat mag natuurlijk alleen als het bedrijf door Skal gecertificeerd is.

Biologisch kattenvoer wordt geproduceerd:

  • Met respect voor de natuur
  • Met respect voor dieren
  • Vrij van chemische bestrijdingsmiddelen
  • Vrij van kunstmest
  • Onder de strenge controle van toezichthouder Skal

Biologische kattenvoer

Medpets heeft een groot assortiment verschillende soorten kattenbrokken, natvoeding en snacks voor katten met het biologische keurmerk van Skal. Bekijk snel wat er voor uw kat verkrijgbaar is!

Yarrah

Voor een groot assortiment biologische dierenvoeding bent u bij Yarrah aan het juiste adres! Al sinds 1992 werkt dit bedrijf alleen met dieren – onder andere met kippen, kalkoenen en runderen – die een goed leven hebben gehad. Yarrah kattenvoer is samengesteld op basis van 100% biologische producten. Dat is extra smakelijk en gezond!

Schesir

Het bedrijf Schesir heeft al zo’n 30 jaar ervaring in de dierenvoedersector. Alle voedingen die Schesir produceert, zijn bereid met 100% biologische ingrediënten. Belangrijk voor Schesir is dat alle producten op een dier- en milieuvriendelijke manier worden gemaakt. Leuk om te weten: alle ingrediënten die in het kattenvoer van Schesir zijn verwerkt, zijn van dezelfde kwaliteit als ingrediënten die worden gebruikt voor menselijke consumptie!

Andere merken

Ook OrganicVet en Specific hebben 100% biologische maaltijden waar uw kat zijn pootjes bij af zal likken! De OrganicVet Cat BioVet – Mix – Blik is een speciale mix op basis van drie verschillende smaken, onder meer met biologische rund, kip en kalkoen.