Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Puppy Verzorging

Bent u het baasje van een puppy? Dan wilt u uw nieuwe harige vriendje natuurlijk de beste verzorging geven! Het is belangrijk voor uw puppy dat hij in een schone omgeving leeft. In deze categorie zijn producten te vinden die betrekking hebben tot het wassen van uw hond en producten die zorgen voor een gezonde vacht. Maar ook middelen die voor een hygiënische omgeving zorgen.

Meer informatie

1 - 24 van 146 Producten

Reinigen van het gebit

Vaak wordt geadviseerd dat u een hond, zo jong mogelijk, op een speelse manier moet laten wennen aan mond- en gebitshygiëne. Medpets heeft verschillende producten in haar assortiment die bijdragen aan een gezond gebit. Zo zijn er verschillende tandendoekjes, waaronder de Bogadent Ant-Plaque Finger – Hond, waar u de tanden van uw puppy mee kunt reinigen. Er zijn natuurlijk ook speciale tandenborstels waar u het gebit van uw jonge hond mee kunt reinigen.

Verfrissende producten

Kan uw pup wel een wasbeurt gebruiken? Medpets heeft verschillende wasproducten die ook geschikt zijn voor het wassen van puppy’s. De meeste shampoos voor puppy’s zijn mild, waardoor het ook geschikt is voor dieren met een gevoelige huid. Wilt u liever geen water gebruiken? Dan heeft Medpets ook verschillende droogshampoo’s en verfrissende lotions. Deze sprays helpen ongewenste geuren te verminderen en de vacht schoon en fris te houden. In deze speciale verfrissende sprays voor puppy’s is er rekening gehouden met de gevoelige huid van jonge hondjes.

Helpen bij de opvoeding

Jonge pups moeten af en toe nog leren wat ze wel of niet mogen. Medpets heeft verschillende artikelen om u als baasje een handje te helpen. Zet uw pup af en toe zijn tanden in de meubels? Dan heeft Medpets verschillende anti-bijt sprays. Door het vieze smaakje van de spray, wordt het bijten in de meubels minder aantrekkelijk. Ook heeft medpets verschillende accessoires in haar assortiment om uw kleine harige vriendje te helpen om zindelijk te worden. Met speciale vloeistof kunt u helpen bij de zindelijkheidstraining, zodat hij snel leert dat hij buiten zijn behoefte moet doen.