Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Hondenstretcher

Heeft uw hond soms ook last van een koude vloer of veel teken door het liggen in de tuin? Een speciale hondenstretcher is hiervoor de ideale oplossing!

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Deze kunt u namelijk zowel binnen als buiten wegzetten en is vaak gemakkelijk mee te nemen, omdat een hondenstretcher opvouwbaar en licht is. Ideaal dus als u er een dagje op uit wilt met uw viervoeter. Daarnaast is het ook goed voor de gewrichten van uw hond, want door de stretcher neemt uw trouwe viervoeter een ergonomische houding aan. Voor honden met artritis en gewrichtsproblemen is een stretcher dus ook een fijne optie. Geïnteresseerd? Bekijk dan eens de Adori Hondenstretcher of de Trixie Hondenstretcher.

Hondenstretcher in alle maten

Honden komen voor in allerlei soorten en maten, dus is het ook belangrijk om de juiste maat stretcher te vinden voor uw hond. De Duvo+ Hondenstretcher Relax wordt aangeboden in verschillende maten. Het maximale gewicht van deze stretcher gaat tot wel 60 kg. Deze hondenstretcher is hierdoor ook beschikbaar voor de grotere honden.

Hondenstretcher met parasol

Wilu u lekker buiten samen met uw hond van het zonnetje genieten, maar is deze eigenlijk te sterk voor uw hond? Bekijk dan eens het Nobby Hondenligbed Chill Cool met Parasol. Deze stretcher biedt een goede en comfortabele schuilplek. Het ligvlak is gemaakt van mesh, waardoor er genoeg luchtcirculatie plaatsvindt en uw hond dus niet oververhit zal raken. De stretcher met parasol is gemakkelijk op te zetten en daarom ook handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of park. Lekker samen genieten dus!