Service
Winkelmandje
Menu

Benodigdheden voor vogels

Bent u de trotse eigenaar van een of meerdere vogels? Dan kunt u in deze categorie terecht voor alle benodigdheden, accessoires en toebehoren die uw geliefde dier nodig heeft.

Meer informatie

1 - 24 van 129 Producten

Denk bijvoorbeeld aan bodembedekking, nestmateriaal, speeltjes en voer- en drinkbakjes. Maar natuurlijk ook middelen om het verblijf van uw vogel netjes te houden en sprays die het verenkleed in topconditie houden.

Voor het verblijf

De vogelkooi of volière van uw vogel voorzien of uitbreiden met accessoires? Medpets heeft een divers assortiment benodigdheden voor vogels, waarmee u een compleet en gezellig verblijf kunt creëren voor uw vriend.

Om te beginnen zult u een voer- en drinkbakje nodig hebben. Kies iets wat eenvoudig te bevestigen is in de kooi en waar uw vogel gemakkelijk bij kan. Duvo+ heeft een groot aanbod voer- en drinkbakjes in verschillende maten en soorten. Om ervoor te zorgen dat het verblijf van uw vogel schoon en droog blijft, is een goede bodembedekker een must. Esve Corbo Bodembedekking is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, zeer goed absorberend, sluit vieze luchtjes af en praktisch stofvrij. Verder zijn er zitstokken, nestmateriaal en vermakelijke speeltjes, zoals de Happy Pet Bird Toy om de kooi helemaal compleet te maken. Wanneer het tijd is om het verblijf van uw vogel te reinigen, kunt u een schoonmaakmiddel als Capturine Pets Bio-Cleaning gebruiken.

Ter verzorging

Medpets heeft een selectie producten die u kunnen helpen bij het verzorgen van uw vogel. Zo is er de Oropharma Jungle Shower, een spray die u kunt vernevelen over het verenkleed van uw vogel. De spray, op basis van aloë vera, reinigt de veren en de huid. Wilt u uw vogel beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals ongedierte als insecten en mijten? Denka U-2 OP Spray kan onder de vleugels en in de nek aangebracht worden. De werkzame stoffen in U-2 helpen onder andere tegen bloedluizen, vedermijten en muggen. U vindt hier ook badzouten, nagelschaartjes en meer.