Service
Winkelmandje
Menu

Puzzels voor Katten

Bent u het baasje van een intelligente kat? Daag dan uw lieve harige vriend uit met interactief speelgoed. Dit speelgoed stimuleert alle zintuigen en staat garant voor veel speelplezier! Medpets heeft verschillende interactieve speeltjes die uw kat kunnen uitdagen voor een verleidelijke speelsessie.
Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Laserlampjes en verleidelijke veertjes

Met een laserlampje kunt u als baasje uw kat interactief bezighouden. Projecteer de laser op de grond, waardoor uw kat de ongrijpbare prooi probeert te vangen. Dit speeltje is niet alleen leuk, maar stimuleert ook het jachtinstinct en houdt katten actief. Heeft u zelf niet altijd tijd om met uw harige vriend te spelen? Dan kan de FroliCat Dart een uitkomst bieden. Deze automatisch bewegende laser zorgt voor veel en lang speelplezier!

Een uitdagend circuit

Catit Senses heeft verschillend leuk circuit speelgoed, waaronder de Catit Senses Super Roller Circuit en de Catit Senses Play Circuit . Dit interactieve speelgoed lijkt net een soort racebaan, maar dan van tunnels. In die tunnel zit een (lichtgevend) balletje. Door de verschillende losse tunneltjes zitten gaten, waar uw kat met zijn poot tegen de bal aan kan slaan. Het balletje rolt door het hele circuit en is leuk om na te jagen. Door verschillende producten van Catit Sensis samen te stellen, bouwt u een waar speelparadijs voor katten!

Holt Games; voor de slimme harige vriendjes

Speciaal voor onze intelligente harige vriendjes zijn er de Holt Games. Deze spelletjes dagen uw kat uit om mee te doen aan een slimme speelsessie, waar zij op zoek moeten gaan naar de verstopte snoepjes. De Holt Games – Tortuga van MDF materiaal is een uitdagende puzzel voor een beginnende speler. Als baasje verstopt u snoepjes in de uitsparingen, waarna uw kat met zijn poten en snuit moet proberen de zeshoeken weg te schuiven om de snoepjes te bemachtigen. Om uw harige vriend te helpen, kunt u als baasje de beweging voordoen. Oefening baart kunst. U zult versteld staan hoe slim uw huisdier is!