Service
Winkelmandje
Menu

Laser speelgoed

Katten zijn van nature jagers en willen graag van deze behoefte voorzien worden. Een laserlampje is dan een perfect accessoire om uw kat uit te dagen voor een leuke jachtsessie!

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Met het laserlichtje projecteert u een stip op de vloer of muur. Uw huistijger zal direct geprikkeld zijn om het lichtpuntje te vangen. Ideaal speelgoed om de zintuigen van uw kat eens goed te prikkelen! Medpets heeft verschillende laserspeeltjes van merken, zoals All For Paws, Beeztees, FroliCat en PetSport.

Samen spelen

Medpets heeft verschillende laserlampjes in haar assortiment, om uw kat mee te vermaken. Met deze lampjes projecteert u gemakkelijk een stip op de vloer of op de muur. Uw huistijger zal gelijk actie ondernemen en het geprojecteerde stipje willen vangen! Met de Beeztees Folllow Me Laserlampje of de Trixie Catch The Light Laserlampje kunnen jullie samen veel speelplezier beleven!

De onweerstaanbare laserstraal

Als baasje heeft u natuurlijk niet altijd tijd om met uw kat te spelen. Om uw kat dan alleen te vermaken is er de Frolicat Bolt. Deze automatische laserstraal plaatst u op de grond en zet hem simpelweg aan. Vervolgens vliegt de laserstraal verschillende kanten op, waardoor uw huistijger op jacht gaat. Met dit handige apparaat kunt u zelf de koers van de laserstraal instellen en eventueel een timer inschakelen voor de lengte van de speeltijd.