Service
Winkelmandje
Menu

Hondenjassen met tuigje

Is uw hond het gewend om tijdens de wandeling met een tuigje te lopen? En kan uw trouwe viervoeter tijdens de koude wintermaanden wel wat extra warmte gebruiken? Dan is een hondenjasje met tuigje de perfecte oplossing! De hondenjassen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Zo kan uw hond optimaal genieten van een heerlijke wandeling.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Gemak en comfort

Naast dat de warmte van uw hond wordt vastgehouden biedt een hondenjas met tuigje ook veel gemak. Zo zijn de meeste hondenjassen voorzien van waterdicht materiaal, zodat jullie samen ook de regenachtige dagen kunnen trotseren. Zo hebben we bijvoorbeeld de Nobby Hondenjas Sobak en de Puppia Mountaineer II Hondenjas. Beide hondenjassen hebben een ritssluiting op de rug, waardoor u de jas met gemak aan kan doen. Door het geïntegreerde harnas hebben beide jassen een perfecte pasvorm.

Heeft mijn hond een hondenjas nodig?

Niet iedere hond heeft behoefte aan een jasje tijdens de kou. De meeste honden hebben via hun vacht voldoende bescherming. Twijfelt u nog of een jasje voor uw hond een goed idee is? In onze blog: Een hondenjas, heeft mijn hond die nodig? kunt u nagaan of dit voor uw trouwe viervoeter het geval is.