Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Likmat

De likmat is een ontzettend populaire manier om uw hond of kat te vermaken tijdens het eten! Daarnaast biedt het ook voordelen voor het schrokken, stress en de spijsvertering.

Meer informatie

1 - 22 van 22 Producten

Likmat voor uw hond

De Wobble Likmat en Likmat Slomo zijn speciale likmatten voor honden die moeten ontstressen of te snel eten. Op deze manier worden de honden gestimuleerd om lang met een voer moment bezig te zijn. Een kuipje of blikje natvoer is gemakkelijk toe te passen op de likmatten en een leuke afleiding voor uw hond.

Likmat voor uw kat

De Likmat is er niet alleen voor honden maar maar ook voor katten is het ideaal. Als uw kat snel zijn of haar natvoer opeet dan kunt u dit op een likmat smeren zodat ze hier langer over doen. Probeer bijvoorbeeld de Katten Likmat Felix.

Anti-schrok

Eet uw hond of kat vaak schrokkend zijn voer op? Dan is een likmat wellicht een oplossing. Een likmat is een rubberen mat met gaatjes erin van verschillende patronen waardoor het voedsel daarin gaat zitten. Uw hond of kat moet dan extra veel moeite doen om zijn voer te kunnen eten, waardoor uw huisdier minder zal schrokken en langer over zijn voer zal doen.

Likmat verminderd stress

Doordat het voer in de patronen van de likmat gaat zitten wordt het likken van uw huisdier gestimuleerd. Door de endorfine die vrijkomt bij het likken wordt de hond of kat gekalmeerd wanneer hij stress ervaart. Een likmat zal dus een rustgevende manier zijn voor uw hond of kat om zijn voer te eten.

Verbeterd spijsvertering

Doordat uw hond of kat met een likmat langer over zijn voer zal doen, wordt het voer beter verteerd. De spijsvertering wordt dus verbeterd wat goed is voor de gezondheid van uw huisdier! De populaire likmatten van Lickimat kunnen ook gemakkelijk in de vaatwassen of zelfs vriezer om uw hond nog langer bezig te houden.

Frisse snack

Tijdens het warme weer kunt u met een likmat een heerlijke frisse en koude snack maken voor uw huisdier! U kunt de likmat vullen met voer en vervolgens voor een tijdje in de vriezer leggen.