Service
Winkelmandje
Menu

Apotheek Vogels

Ook vogels kunnen medicijnen of supplementen nodig hebben om de gezondheid te ondersteunen. Hier vindt u alle producten die bij vogels veilig gebruikt kunnen worden.

Denk aan voedingssupplementen, producten om bloedluis te bestrijden, anti parasitica en alle producten voor de duivensport.

Meer informatie

1 - 24 van 128 Producten

Bloedluis bij vogels

Bloedluis of rode vogelmijten zijn misschien wel de meest vervelende beestjes die bij uw vogel voor kunnen komen. Vind hier alle producten die u tegen bloedluis kunt inzetten. Lees meer in onze blog over Bloedluis.

Voedingssupplementen voor Vogels

Medpets heeft verschillende voedingssupplementen in het assortiment voor de gezondheid van uw vogel. Denk aan producten om de darmgezondheid te verbeteren of de luchtwegen te ondersteunen. Hier vindt u ook vitamine preparaten voor een goede conditie, kweek en het goed doorkomen van de rui.

Anti parasitaire middelen voor vogels

Er zijn verschillende parasieten waar vogels mee te maken kunnen krijgen. Denk aan wormen, mijten en luchtpijpmijten. Hier vindt u alle anti parasitaire middelen die u in- of uitwendig kunt gebruiken bij uw vogel, zoals de Beaphar Anti-Parasiet Knaagdieren/Vogels.

Hier vindt u ook natuurlijke producten tegen darmparasieten, zoals de Finecto+ Cox & Worm en de Verm-X Poultry Zest.

Producten voor sportduiven

Sportduiven stellen aparte eisen aan de ondersteuning en verzorging voor een optimale prestatie. Hier vindt u onder andere alle Versele-Laga Oropharma producten die specifiek voor de sportduiven zijn ontwikkeld.