Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Honden

Uw hond is echt een onderdeel van het gezin. U wilt dan ook alleen het allerbeste voor uw trouwe viervoeter. Bij Medpets vindt u alles wat u nodig heeft om uw hond of puppy de zorg te geven die hij of zij verdient. Zo geniet u maximaal van elkaars gezelschap.

Tip: profiteer van het gratis productadvies van onze dierenarts. Zo bent u altijd zeker van de juiste zorg voor uw geliefde hond.

Lees meer

Populaire producten voor uw hond

Populaire merken

Artikelen voor honden

Meer tips

Alles voor de gezondheid van uw hond

Hondenvoer: essentieel voor de gezondheid

Goed hondenvoer is belangrijk voor de gezondheid van uw hond. Hondenvoer bestaat in alle soorten en maten, van speciale dieetbrokken op advies van de dierenarts tot voeding op maat van de verschillende hondenrassen en leeftijden. Daarnaast kunt u kiezen tussen hondenbrokken, natvoer en hondensnacks. Voor honden met allergieën hebben we graanvrije, glutenvrije en hypoallergene hondenbrokken die gemaakt zijn op basis van dierlijke eiwitten van verschillende diersoorten. Een heel uitgebreid assortiment dus.

Medische benodigdheden voor honden

Er zijn heel wat aandoeningen die de gezondheid van uw hond kunnen bedreigen. Medpets heeft voor al deze kwalen de perfecte oplossing.

Uw hond heeft diarree maar is niet ziek? Grote kans dat u hem moet ontwormen.

Uw hond kan last krijgen van rondwormen, haakwormen of lintwormen. Haak- en zweepwormen veroorzaken diarree bij honden en kunnen ook schadelijk zijn voor uzelf en uw kinderen. Behandel uw hond daarom regelmatig tegen wormen. Heeft uw hond diarree maar is hij of zij niet ziek? Dan is de kans groot dat u hem of haar moet ontwormen. Gelukkig vindt u bij Medpets de beste ontwormingskuur. Bijvoorbeeld de Milbemax, een wormenkuur voor zowel grote als kleine honden.

Vlooien & teken bestrijden

Er zijn verschillende spot-onmiddelen die uw hond zowel tegen vlooien als teken kunnen beschermen, daarvan zijn Advantix, Advantage, FRONTPRO en Frontline de meest bekende merken. De innovatieve Seresto vlooienband beschermt tot wel 8 maanden tegen vlooien en teken.

Verder vindt u hier shampoos, sprays, kammetjes en zelfs poeders die kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte. Vergeet daarbij ook zeker de omgeving niet! Slechts 5% van een vlooienpopulatie bevindt zich in de vacht van uw hond; de overige 95% in de omgeving van uw huisdier. Verklein de kans op herbesmetting met onder meer de Virbac Indoor-X Ongediertespray.

Herstel na een operatie

Wanneer uw hond herstellende is na een operatie of een verwonding heeft opgelopen, wilt u dat hij zo weinig mogelijk lijdt en zo snel mogelijk weer de oude is.

De categorie ‘Medische benodigdheden’ bevat producten die bijdragen aan een snelle(re) genezing, zoals kragen, beschermende shirts en pootbescherming. Wij van Medpets zijn trouwens groot fan van het Medical Pet Shirt!

Dagelijkse benodigdheden voor honden

Hondenborstel & hondenshampoo

Vachtverzorgingsproducten zijn er voor alle rassen. Zo vindt u bij Medpets de perfecte hondenborstel, hondenshampoo en conditioners voor elk vachttype.

Gun uw hond de ideale slaapplek

Net zoals wij mensen onze slaap nodig hebben, is voldoende rust ook voor uw hond belangrijk. Bij Medpets vindt u diverse rustplekjes, zoals een hondenmand, -kussen, een -bank en een hondenbench.

Hondenspeeltjes voor een gezond dier

Een hond die goed speelt, slaapt goed. Bij Medpets vindt u verschillende hondenspeeltjes, zoals kauwspeelgoed, frisbees, knuffels, hondenballen en vulbaar speelgoed van KONG en diverse andere bekende merken

De perfecte wandeling met hondenriemen, tuigjes en jassen

Alles wat van een hondenwandeling een opkikkerende ervaring maakt, vindt u hier. Van hondenriemen en poepzakjes tot een fijne hondenjas en verlichting voor een veilige wandeling in het donker.

Veilig hondentransport

Een hond die los zit in de auto is niet enkel gevaarlijk voor u als chauffeur, uw beste maatje loopt zelf ook gevaar. Wilt u hem dus meenemen voor een ritje naar het bos, het strand of op vakantie, gebruik dan een veilig vervoermiddel. Een goede auto hondenbench of autogordel is dan essentieel. Zeker wanneer u met de hond naar de dierenarts moet. Voor veilig hondentransport met de auto of de hondenfietskar vindt u alles bij Medpets. Is uw hond slecht ter been? Ook hondenbuggy’s zijn te vinden bij in ons assortiment.

Vragen over onze producten voor honden?

Contacteer ons vrijblijvend en wij helpen u met plezier op weg.

Hondenrassen

Wilt u graag een hond aanschaffen of wil u meer informatie over de verschillende hondenrassen die er zijn? Ook die informatie vind u op Medpets.be. Van de Labradoodle tot chihuahua vindt u alles over wat de karakter eigenschappen, uiterlijke kenmerken en verzorgingstips zijn van deze honden.