Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Medicijnen en Voedingssupplementen voor Kittens

Bij Medpets vindt u een groot assortiment geneesmiddelen en voedingssupplementen voor uw kitten. Wanneer uw kitten goede onderhoudsvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen. Aan deze voeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die uw kitten nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan uw kitten te geven.

Meer informatie

1 - 24 van 143 Producten

Na de geboorte

Een goede ademhaling komt niet altijd direct na een geboorte op gang. Kittens die hier moeite mee hebben, kunnen geholpen worden met Respi Boost. De samenstelling van essentiële oliën bevordert het uitscheiden van slijm en vruchtwater. Uw kitten krijgt vervolgens direct meer lucht en de ademhaling komt gemakkelijker op gang.

Gezond opgroeien

Er zijn diverse hulpmiddelen die bijdragen aan een gezonde ontwikkeling en groei van uw kitten. Kittenmelk is daar een goed voorbeeld van. PetLac Kitten Melk is een volledige voeding voor kittens die wees of afgestoten zijn. Daarnaast kan het gebruikt worden als bijvoeding voor zogende of spenende kittens die extra voeding kunnen gebruiken. U kunt hier ook terecht voor verpleegsetjes met speentjes en melkflesjes. KittyStim is een uniek aanvullend diervoeder geschikt voor kleine, verzwakte of ondergewicht pasgeboren kittens.

Voor de weerstand

Zit uw kitten niet zo lekker in zijn vel en kan hij wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Er bestaan verschillende voedingssupplementen die bijdragen aan de weerstand van uw jonge kat. Nutri-plus Gel is een smakelijk voedingssupplement dat belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat en daarmee het immuunsysteem van uw kitten ondersteunt.

Angst, gedrag en stress

Uw kitten kan onrustig, angstig of nerveus worden in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld wanneer het tijd is voor een tripje naar de dierenarts, een lange reis of vuurwerk. Een kalmerend middel kan dan uitkomst bieden. De Beaphar CatComfort Kalmerende Spray helpt uw kitten bedaren. Zo voelt uw kat zich toch veilig en gerustgesteld en kan ongewenst gedrag voorkomen worden.

Alle voedingssupplementen en medicijnen voor kittens bekijkt u snel op Medpets.be!