Service
Winkelmandje
Menu

Hondenzwemvest

Als u samen met uw hond naar gebieden gaat met water, om bijvoorbeeld te zwemmen, wilt u dat als baasje natuurlijk op een veilige manier doen. Door het aanschaffen van een zwemvest, biedt u uw hond meer veiligheid in en rondom het water.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Ook al draagt uw viervoeter een zwemvest, het is altijd belangrijk om dit te doen onder toezicht. Medpets heeft zwemvesten in het assortiment voor zowel grote en kleine honden, zodat elke viervoeter samen met het baasje veel waterpret kan beleven!

Een zwemvest kan erg handig zijn tijdens het zwemmen, maar is ook erg functioneel tijdens het spelen of trainen in het water of tijdens bootreizen. Door de aanschaf van een comfortabel zwemvest voor uw hond, kunnen jullie beide genieten van een gezellig dagje aan het water.

De meeste zwemvesten hebben een opvallende kleur, zodat u een hond niet snel uit het oog zult verliezen. Ook hebben de meeste zwemvesten een handvat aan de bovenkant van het vest. Mocht de hond in nood zijn, kunt u de hond gemakkelijk helpen. De pasvorm is erg belangrijk bij een zwemvest, want u wilt dat het zwemvest veilig zit, maar de hond ook gemakkelijk kan bewegen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw hond bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.