Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Kattentunnels

Speeltunnels zijn een waar speelparadijs voor uw kat. Een speeltunnel is voor uw kat de ideale plek om lekker te stoeien of te spelen. Daarnaast kunnen deze tunnels ook fungeren als zachte slaapplek voor uw huistijger.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Knisperend geluid en zachte binnenkant

Verschillende kattentunnels in het assortiment van Medpets hebben een knisperend geluid. Hierdoor wordt het spelen nog leuker en interessanter! Als kattenbaasjes weten we dat katten ook gek zijn op zachte stofjes. Hier kunnen ze fijn hun pootjes op kneden of een heerlijk dutje op doen. Veel kattentunnels hebben dan ook een zachte binnenkant, van pluche of van fleece. Zo voldoet de Beeztees Crispy Speeltunnel aan alle kattenwensen, hij is zacht en uitdagend door het knisperende geluid als uw kat door de tunnel loopt. Wilt u uw kat extra verwennen? Kies dan voor de Trixie Fleece Speeltunnel. Deze leuke speeltunnel is van fleece en er is ritselfolie in verwerkt!

Tunnels die mooi te combineren zijn in huis

Kattenspeelgoed kan soms erg aanwezig zijn in een woonkamer. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten accessoires en speelgoed die perfect zijn te combineren in een modern interieur. Dit geldt dan ook voor de kattentunnels. Beeztees heeft dan ook de Beeztees Kattentunnel die leuk zijn te combineren in een modern interieur. De speeltunnels hebben een fraai design, maar omdat ze heel goed inklapbaar zijn, kunt u ze ook goed opruimen.