Service
Winkelmandje
Menu

Hondenbrokken

Meer informatie

1 - 24 van 984 Producten

Hondenbrokken, ook wel droogvoer genoemd, zijn er in allerlei soorten en maten, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van uw trouwe viervoeter. Welke hondenbrokken het beste zijn voor uw hond is afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals bijvoorbeeld leeftijd, ras, hoeveelheid beweging en aanleg voor gezondheidsklachten (gewrichten, overgewicht etc.). Medpets heeft een ruim assortiment aan krokante of geperste, graanvrije en 100% natuurlijke brokken voor elk hondenras, van klein tot groot en van pup tot senior.

We lichten graag enkele populaire hondenbrokken merken uit die u uw hond dag in, dag uit voor kunt schotelen voor een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Krokante of geperste hondenbrokken?

Hondenbrokken kunnen verschillen in de manier waarop ze worden gemaakt. Krokante hondenbrokken worden op hogere temperaturen gemaakt, terwijl geperste hondenbrokken op lagere temperaturen worden gemaakt. Geperste hondenbrokken bevatten geen lucht door het persen, waardoor de voeding meer geconcentreerd is. Hierdoor lijkt een portie geperste hondenbrokken minder, maar zijn alle benodigde voedingsstoffen toch aanwezig. Naast dat een portie geperste hondenbrokken minder groot is, nemen de brokjes ook in de maag minder ruimte in. Doordat de brokjes in de maag uiteenvallen is de maagbelasting minder groot. Dit is voordelig voor de lastige eter, maar ook voor bijvoorbeeld actieve honden, sporthonden en drachtige honden die minder willen eten. Aan de andere kant worden krokante hondenbrokken door veel honden vaak als smaakvoller ervaren dan geperste brokken. Ook zijn krokante brokken harder waardoor er beter gekauwd moet worden, wat weer goed is voor de tanden van uw viervoeter. Laat de keuze voor krokante of geperste brokken dus vooral afhangen van de behoeftes van uw hond en waar deze goed op reageert.

Graanvrije hondenbrokken

De meeste honden hebben geen problemen om de granen in hondenbrokken te verteren. Echter zijn er ook honden die minder goed reageren op deze granen. Dit wordt meestal veroorzaakt door de eiwitten die in de granen zitten. Heeft uw hond gemakkelijk last van diarree, een borrelende buik en winderigheid, dan kan het zinvol zijn om voor graanvrije hondenbrokken te kiezen. Medpets heeft een uitgebreid assortiment aan hondenbrokken zonder granen.

Hill’s hondenbrokken

De hondenbrokken van Hill’s zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld om uw viervoeter een uitgebalanceerd dieet te bieden voor een optimale gezondheid. Kiest u voor de brokjes van Hill’s Science Plan, dan kiest u voor een gezonde voeding, afgestemd op de leeftijd, het ras, de grootte en speciale behoeften van uw hond. Heeft uw hond last van gezondheidsproblemen, dan kunt u ook kiezen voor Hill’s Prescription Diet. Deze hondenbrokken zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond.

Prins hondenbrokken

Prins maakt hondenbrokken die 100% natuurlijk zijn en op maat gemaakt voor uw hond. Prins ProCare is er voor honden van pup tot senior met een ruime keuze uit zowel geperste als krokante hondenbrokken, afhankelijk van de behoeften van uw viervoeter. Ook is er Prins ProCare Mini speciaal voor honden van een klein ras en Prins ProCare Grainfree voor honden die gevoelig zijn voor granen.

Smølke hondenbrokken

Het assortiment van Smølke bestaat uit hondenbrokken voor honden van klein tot groot en van pup tot senior. Met de brokjes van Smølke voorziet u uw hond van een complete maaltijd boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen. Bent u opzoek naar graanvrije hondenbrokken, probeer dan eens Smølke Graanvrij.

Renske hondenbrokken

Met de brokken van Renske verwent u uw hond met een overheerlijke maaltijd met als hoofdingrediënt verse vlees of vis. In combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgen de brokjes van Renske voor een uitgebalanceerde maaltijd voor uw hond. Alle hondenbrokken van Renske zijn volledig gemaakt van natuurlijke en verse ingrediënten. Speciaal voor honden gevoelig voor granen heeft Renske de Super Premium Graanvrije hondenbrokken ontwikkeld in verschillende smaken.

Medpets heeft een breed assortiment aan hondenbrokken wat betreft kwaliteit, smaak en prijs. Dit betekent dat er voor elk wat wils te vinden is. Wat de beste hondenbrokken zijn voor uw trouwe viervoeter is afhankelijk van de behoeftes van uw hond en uw eigen voorkeur.