Service
Winkelmandje
Menu

Vachtverzorging Paard

Het kan soms nodig zijn de huid en vacht van uw paard te wassen. Bijvoorbeeld wanneer deze vuil is of wanneer uw paard huidproblemen heeft. In de onderstaande categorie vindt u alle producten voor zowel de standaard als de speciale vachtverzorging van uw paard.

Meer informatie

1 - 24 van 75 Producten

Huidproblemen

Net als mensen hebben paarden verschillende huidsoorten. Uw paard kan een droge of schilferige huid, een gevoelige of juist een vette huid hebben. Er zijn speciale shampoos die de behandeling van huidproblemen ondersteunen. Denk hierbij aan Sectolin Z-T Shampoo en MalAcetic Equine Shampoo voor de schilferige huid. Voor het verwijderen van vlekken uit de vacht van uw paard kunt u Cowboy Magic Shine In Yellow Out of Cowboy Magic Greenspot Remover gebruiken.

Zonnebrand

Paarden die langdurig aan de zon worden blootgesteld kunnen ook verbrandingen op gevoelige plekken krijgen. De gevoelige plekken zijn met name de ongepigmenteerde huid op het hoofd, de neus en rond de ogen. Met een zonnebrandcrème kunt u deze gevoelige zones beschermen tegen de zon.

Glans

Op sommige momenten kan de vacht van uw paard of pony wel wat extra glans gebruiken, bijvoorbeeld bij een wedstrijd, keuring of show. Voor deze momenten heeft Medpets.nl een uitgebreid assortiment shampoos en sprays voor extra glans.