Service
Winkelmandje
Menu

Vlooienband hond

Om vlooien te bestrijden kun je verschillende producten gebruiken. Veel mensen gebruiken hiervoor een vlooienband zoals Seresto Hond. Een vlooienband is veilig, effectief, doorgaans lang werkzaam en zeer praktisch in gebruik. Daarnaast behoudt een vlooienband zijn werkzaamheid vaak goed na contact met water.

Meer informatie
Doe de vlooien en teken keuzehulp

1 - 8 van 8 Producten

Vlooienband

Wanneer je het lastig vindt om elke maand een pipet of tablet te geven tegen vlooien is een vlooienband een goede uitkomst. De meeste banden werken namelijk meerdere maanden. Zo hoef je in sommige gevallen, maar 2 keer per jaar een nieuwe band om te doen! Een band kan daarnaast ook een goede keuze zijn wanneer je op vakantie gaat naar een land waar er muggen voorkomen die leishmania kunnen overbrengen. Een bekende band is de Scalibor, maar ook de Adimere is een hele geschikte band met een uitstekende bescherming.

Natuurlijke vlooienbanden

Gebruik je liever een band zonder insecticide? De Canina Petvital Bio-Beschermende Halsband is een band met de etherische olie geraniol. Dit heeft een werende werking op vlooien. Een andere optie is een band met de stof dimethicone. Dit legt een laagje over de vlo waardoor deze zich niet meer kan bewegen. Een voorbeeld is de Knock Off Vlooien-tekenband.