Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Kitten Apotheek

In de uitgebreide apotheek van Medpets vindt u alles om uw kitten de juiste start te geven. Denk aan bescherming tegen vlooien, teken en wormen, maar ook ondersteuning voor de weerstand of het voorkomen van stress. Kijk snel verder!

Meer informatie

1 - 24 van 292 Producten

Kitten melk

Sommige kittens hebben kittenmelk nodig omdat de moeder bijvoorbeeld te weinig melk geeft, ziek is of niet in beeld is. Ook als een moederpoes na de geboorte van de kittens komt te overlijden moeten de kittens met kunstmelk worden grootgebracht. In onze apotheek vindt u een ruime keuze.

Bekijk ook ons assortiment benodigdheden voor het bijvoeden van kittens.

Medicijnen en supplementen

Ook kittens kunnen in een situatie komen waarin ondersteuning nodig is met medicijnen of supplementen. De weerstand is nog niet optimaal en ook de darmen zijn nog vol in ontwikkeling. En dan hebben we het nog niet eens over de impact die een verhuizing vanuit het nest naar de nieuwe baas met zich mee brengt. Overleg altijd met uw dierenarts voor de juiste ondersteuning voor uw kitten.

Ontwormen

Zeker kittens hebben een groot risico op een wormbesmetting. De schade die wormen bij een kitten kunnen aanrichten heeft ook vaak een grotere impact dan bij volwassen katten. Zeker daarom is het belangrijk om kittens volgens een strak schema te ontwormen. Lees voor meer informatie onze blog: Ontwormen van kittens.

Vlooien en teken

Vlooien en teken zijn vervelende parasieten waarvan u en uw kitten veel last kunnen ondervinden. Een goede reden om hier dus goed tegen te beschermen. Dit kan met verschillende producten, zoals een spray, een spot on pipet of een halsbandje. Ook behandeling van de omgeving is erg belangrijk. Hier vindt u ook producten om vlooien en teken te verwijderen, zoals een vlooienkam of tekenpen.

Heeft u vragen over het aanbod in de apotheek van Medpets? Neem dan contact op via dierenarts@medpets.be.