Service
Winkelmandje
Menu

Verzorging voor Katten

Bij de verzorging van uw kat is het belangrijk dat u gebruik maakt van producten die geschikt zijn voor katten. Het is belangrijk voor uw kat dat hij in een schone omgeving leeft. In de categorie zijn producten te vinden die betrekking hebben tot het wassen van uw kat en producten die zorgen voor een gezonde vacht. Maar ook middelen die voor een hygiënische omgeving zorgen. Er zijn verschillende merken om uw kat een uitgebreide verzorging te geven.

Meer informatie

1 - 24 van 407 Producten

Allergie

In de subcategorie ‘Allergie’ vindt u producten die werken tegen een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijten en allergenen in de lucht. Maar ook zijn hier producten te vinden die ervoor zorgen dat mensen met een allergie voor katten hier minder last van hebben, zoals Bio-Life PetalCleanse Cat.

Ogen, oren en het gebit

Sommige katten hebben net wat meer specifieke aandacht nodig. In de subcategorieën ‘Oren’, ‘Ogen’ en ‘Gebit’ vindt uverschillende producten die bijdragen aan de verzorging. Zo vindt u in de subcategorie gebit verschillende producten die bijdragen aan een gezond gebit, zoals denta sticks. In de categorie voor de oren zult u vooral veel producten vinden met een reinigende werking. Voor de ogen zijn er verschillende oogdruppels en -reinigers.

Perfecte vacht- en nagelverzorging

Een goede vachtverzorging is erg belangrijk. Daarom heeft Medpets verschillende producten in haar assortiment om de vacht te verzorgen, waaronder handige borstels, kammen en shampoos. Ook heeft Medpets verschillende nageltangen in haar assortiment, waardoor uw lieve kat nooit met te lange nagels hoeft rond te lopen.

Schone omgeving

Als u een huisdier in huis haalt, wilt u uw omgeving natuurlijk ook schoon houden. Katten kunnen soms flink verharen of nare luchtjes met zich meebrengen. Als baasje en huisdier is het dan fijn om samen in een schone omgeving te wonen. In de categorie ‘Hygiëne – Omgeving’ kunt u alle handige producten vinden voor een schone leefomgeving als uw baasje bent van een kat.

Merken voor de verzorging van uw kat

Er zijn verschillende merken om uw kat een uitgebreide verzorging te geven. Denk bij de verzorging aan de merken OrozymeBogadentVirbacPUUROtocleanFURminator, MikkiBeaphar of Trixie.