Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Vetbed Hond

Vetbedden worden vaak gebruikt in dierenklinieken en kennels, maar ook in huis, om honden een comfortabele plek te bieden om te rusten. Het is ook zeer absorberend, waardoor het een ideale keuze is voor honden die last hebben van incontinentie.

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Wat is een vetbed?

Een vetbed is een zacht kleedje dat dikker is dan een normaal kleed. Het wordt vaak gebruikt als kleedje in de bench en is daarmee het ideale vertrouwde plekje voor uw viervoeter. Het vetbed heeft daarnaast nog veel meer voordelen. Hieronder zetten we ze allemaal voor u op een rijtje!

Absorberend

Vetbedden van goede kwaliteit absorberen vocht en warmte. Dit is natuurlijk ideaal wanneer uw pup nog niet helemaal zindelijk is. Ook blijft de warmte lekker in het kussentje zitten, waardoor uw trouwe vriend het zelfs op een koude ondergrond niet snel koud zal hebben.

Compact en veelzijdig

Het vetbed is daarnaast makkelijk op te rollen en daarmee super compact om overal mee naartoe te nemen. Kies voor een antislip vetbed als u het kleed, bijvoorbeeld in de bench, goed op zijn plek wilt houden. Naast de antislip uitvoering is er nog veel meer keuze in kleuren, stoffen en afwerkingen. Zo bent u verzekerd van een vetbedje dat perfect matcht bij uw interieur!

Heeft uw hond last van allergieën of huidproblemen? Dan biedt dit vetbed met Permafresh Fibre uitkomst. Het doodt bacteriën en schimmels, waardoor huisstofmijt geen kans krijgt.

Wassen

Misschien wel het grootste voordeel van een vetbed is dat het makkelijk in de wasmachine kan. Mocht uw nog niet zindelijke pup dus een ongelukje hebben, dan is dat geen reden tot paniek. Even in de was en klaar! Het kleedje mag zelfs in de droger op lage temperatuur.