Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Medpets Inspiratiepagina

Ontdek onze nieuwste trends

Welkom bij de Medpets inspiratiepagina! Hier leest u alles over de nieuwste trends op het gebied van de verzorging van uw hond of kat. Of het nu gaat om het leukste speelgoed, de nieuwste supplementen of de lekkerste nieuwe snacks, u vindt het hier allemaal!

Uw hond veilig en koel de zomer door met Suitical

De zomer is de perfecte tijd voor buitenavonturen met uw honden. Met de Dry Cooling vest kunt u niet alleen naar buiten met warme temperaturen, maar ook actief spelen, sporten en langer wandelen. Perfect dus om te blijven genieten van de zomer, zonder dat uw hond oververhit raakt.

Ontdek de essentials van Flexadin, Zylkene, Drontal en Dronspot

Tips van het Veterinaire team

De temperaturen lopen op en veel dieren kunnen weer last krijgen van zomerkriebels. Vlooien en teken zijn al een tijdje actief, maar voor honden en katten met een allergie is ook de periode met ergere jeuk aangebroken.

De lucht zit vol met pollen van alles wat bloeit. Honden, katten en paarden kunnen daardoor last hebben van hooikoorts.
Door de oplopende temperatuur is er ook weer meer kans op het ontwikkelen van hotspots bij uw hond of kat. Ook de kans op oorontsteking bij zeker honden neemt toe door de combinatie van zwemmen en warm weer.
Voor paarden is er meer kans op staart- en maneneczeem of zomereczeem omdat de Culicoïdes muggen weer actief zijn.
Let bij onze konijnen en knagers op vliegen rond het hok. Controleer uw dieren dagelijks op natte plekken en maden, of gebruik een preventieve spray! Haal met warm weer dagelijks de keutels uit het hok of schep dagelijks de urine en keutels uit het huisdiertoilet.
Houd uw dieren dus goed in de gaten en neem op tijd maatregelen bij jeukklachten!

Feedwise

Het veterinaire team van Medpets werkt met Feedwise. Dit is een next-level voedingstool voor veterinaire professionals om voor een dier de meest geschikte voeding te kiezen op basis van de specifieke voedingsbehoefte van dat dier. De voedingskeuze wordt helemaal afgestemd op de levensfase en indicatie van elk individueel dier. Het maakt dus niet uit of u een onderhoudsvoer zoekt voor een gezonde hond of een dieetvoeding voor een kat met een aandoening.

De beste lente benodigdheden!

AdTab kauwtabletten

AdTab is een lekkere kauwtablet die uw hond beschermt tegen vlooien en teken. Het doodt aanwezige vlooien binnen 6 uur en aanwezige teken binnen 8 uur. De vlooienpil werkt van binnenuit en is simpel te geven met wat eten of binnen 30 minuten na de voeding. Het is geschikt vanaf 8 weken leeftijd en hondenrassen met een lichaamsgewicht vanaf 1,3 kg. Adtab kauwtabletten bieden een snelle en effectieve bescherming tegen vlooien en teken voor huisdieren. Deze kleine en smakelijke kauwtabletten doden vlooien binnen 6 uur en teken binnen 8 uur na toediening. Ze zijn gemakkelijk te geven, met of zonder eten, en bieden tot 30 dagen lang bescherming. Geschikt voor huisdieren vanaf 8 weken oud en met een lichaamsgewicht van minimaal 1,3 kg.
AdTab

Nieuw bij Medpets

Bij Medpets streven we naar vernieuwing en klanttevredenheid. Daarom hebben we een ‘Nieuw bij Medpets‘ pagina gecreëerd. Hier vind u de nieuwste producten op het gebied van voer, apotheek en ons dagelijks assortiment. We updaten deze pagina maandelijks, zodat u als klant altijd op de hoogte bent van onze laatste toevoegingen!

Tips van onze dierenarts

Meer tips

Ontdek de beste bescherming tegen vlooien en teken

Zwemvesten voor honden!

Of je nu gaat varen, zwemmen of gewoon een dagje bij het water doorbrengt, een zwemvest kan levens redden. Deze vesten zorgen ervoor dat je trouwe viervoeter blijft drijven en zich veilig voelt tijdens het zwemmen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd eentje is die perfect past bij jouw hond. Laat je hond genieten van het water, zonder zorgen! Veiligheid is onze topprioriteit. Daarom raden we aan om altijd toezicht te houden op je hond wanneer hij in of nabij het water is, zelfs als hij een zwemvest draagt. Investeer in de veiligheid en het plezier van je hond met een kwaliteitszwemvest. Bekijk ons assortiment en vind het perfecte zwemvest voor jouw trouwe metgezel!
Zwemvesten voor honden!

De leukste plaatjes van onze klanten!