Service
Winkelmandje
Menu

Puppyvoer en snacks

Eindelijk! De grote dag is aangebroken, er komt een pup in huis! Met het kiezen van de juiste voeding voor uw pup, staat u gelijk voor de volgende uitdaging. Hier vindt u alle voedingen die geschikt zijn voor pups en junior honden tot 1 jaar.

Meer informatie

1 - 24 van 291 Producten

Gezonde voeding is van groot belang voor uw pup. Wilt u uw jonge viervoeter ook het allerbeste geven voor een goede start en wilt u dus het beste puppyvoer kopen? Bekijk dan hier ons grote assortiment voer voor puppy’s! U vindt hier standaard-, gezondheids- en dieetvoer, maar ook biologische voeding, puppymelk en diverse soorten snacks.

De groei van puppy’s van kleine, middelgrote, grote en zeer grote rassen kan onderling erg verschillen. Een uitgebalanceerde voeding, die op de behoeften van uw hond is afgestemd, is daarom erg belangrijk.

Dieetvoeding

Dieetvoer kan extra ondersteuning bieden wanneer uw jonge pup een gezondheidsaandoening- of probleem heeft. Natuurlijk overlegt u wel eerst met uw dierenarts of dieetvoer een optie is voor uw pup. Bij Medpets vindt u speciale voedingen van Eukanuba en Royal Canin ter ondersteuning van het maag-darmkanaal en de spijsvertering. Puppy’s hebben een onvolgroeid spijsverteringskanaal; onjuiste voeding kan de gevoelige spijsvertering beschadigen, waarmee ook de ontwikkeling van uw pup nadelig kan worden beïnvloed.

Gezondsheidvoeding

Uw pup is gezond en dat wilt u ook graag zo houden. Kwalitatief hoogwaardig en uitgebalanceerd gezondheidsvoer bevat alle voedingsstoffen die uw jonge viervoeter nodig heeft. Bij het uitkiezen van het juiste voer voor uw pup, dient u rekening te houden met kenmerken als ras, de hoeveelheid beweging, aanleg voor gezondheidsklachten en de neiging tot overgewicht. Bij Medpets vindt u gezondheidsvoer van populaire merken als Royal Canin, Happy Dog en Hill’s.

Standaardvoeding

Wanneer uw puppy gezond en fit is kunt u er ook voor kiezen om hem standaard voer voor te schotelen. Standaard voer komt in talloze smaken, soorten en merken; u vindt hier ongetwijfeld een maaltijd waar uw pup dol op is! Standaard voer is uitgebalanceerd en bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om gezond en gelukkig op te groeien. Bekijk hier ook eens merken als RenskeAcana en Purina Pro Plan.

Biologische voeding

Wanneer u zelf erg bewust omgaat met voeding, vindt u het wellicht ook belangrijk om uw hond af en toe een biologisch verantwoorde maaltijd voor te schotelen. Daarom vindt u nu ook biologisch voer van merken als SchesirYarrah en Almo Nature op Medpets.be! Dit hondenvoer wordt gemaakt met liefde en respect voor natuur en dier.

Snacks

Af en toe mag u uw kleine viervoeter best eens verwennen! Medpets heeft daarom verschillende lekkere snacks, speciaal voor uw pup. Zo kunt u denken aan [urlhttps://www.medpets.nl/vleessnacks-hond/]vlees- en vissnacks[/url], trainingssnacks en snacks speciaal voor het gebit.

Puppy brokken

Er zijn verschillende soorten puppy brokken te krijgen. Het belangrijkste is dat je de brokken aanpast aan de behoefte van uw pup. Is uw pup een mini hondenras? Dan kan Royal Canin Mini Puppy Hondenvoer een fijne brok zijn! Is jouw hond echter een middelgroot ras? Dan zou Hill’s Science Plan Puppy Medium met Kip een goede brok zijn.

Puppy natvoer

Ook voor het natvoer geldt dat u het voer aanpast aan de behoefte van uw pup. Zo is er Royal Canin Maxi Puppy Wet Hondenvoer voor grote hondenrassen. Er is ook gewoon natvoer verkrijgbaar dat voor elk ras geschikt is zoals Renske Vers Vlees Puppy.

Puppy voer per hondenras

Om in het thema van ‘voer aanpassen aan de behoefte van uw pup’ te blijven kunt u er ook nog voor kiezen om voer te geven, speciaal aangepast aan de behoeften van een specifiek hondenras. Zo is er bijvoorbeeld Royal Canin Labrador Retriever Puppyvoer of Royal Canin Jack Russel Terrier Puppy Hondenvoer.