Service
Winkelmandje
Menu

Apotheek Kat

In de apotheek van Medpets vind u een groot assortiment medicijnen en voedingssupplementen voor uw kat. Denk aan middelen om te beschermen tegen parasieten, maar ook ondersteunende voedingssupplementen bij verschillende aandoeningen. Kijk snel verder!

Meer informatie

1 - 24 van 737 Producten

Vlooien en teken

In de categorie vlooien en teken vindt u producten waarmee u uw kat kunt beschermen tegen vlooien en teken. Denk aan spot on pipetten, sprays en halsbanden. Vergeet daarbij ook de omgeving niet! Hier vindt u ook producten waarmee u vlooien en teken kunt verwijderen, zoals een vlooienkam en tekenpen.

Ontworming

Om uw kat vrij te maken van wormen is het nodig om uw huisdier met regelmaat te ontwormen. Dit kan met behulp van een pasta, tablet of een druppel in de nek. Ook zijn er middelen om uw kat minder aantrekkelijk te maken voor darmparasieten.

Medicijnen en supplementen

Helaas kan de gezondheid van uw kat vragen om ondersteunende maatregelen in de vorm van medicijnen of supplementen. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld supplementen om een gezonde huid, vacht, blaas, nieren, lever en maagdarmkanaal te ondersteunen. Ook vindt u supplementen ter ondersteuning van de ouderdom. Overleg altijd met uw dierenarts of een supplement de beste ondersteuning geeft voor uw huisdier.

Vitamines en mineralen

Elke kat kan weleens extra ondersteuning gebruiken in de vorm van vitamines en mineralen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met vaak specifieke ondersteuning bij bepaalde klachten, zoals niesziekte bij katten.

Angst, gedrag en stress

Helaas hebben katten regelmatig klachten die te maken hebben met angst, gedrag of stress. Denk aan dementie, vuurwerkangst of stress gerelateerde blaasklachten. In deze categorie vindt u supplementen die bij verschillende klachten kunnen ondersteunen.

BARF

Als u er voor kiest om uw kat BARF te voeren, dan is het belangrijk dat de voeding met de juiste supplementen wordt aangevuld. Hier vindt u een compleet overzicht.

Probiotica en weerstand

Probiotica en weerstand ondersteunende supplementen kunnen de gezondheid van uw kat ondersteunen of bevorderen. Zeker na periodes van ziekte met medicijngift of diarree kunnen probiotica helpen om de darmgezondheid van een kat te ondersteunen. Bij chronische ziektes kunnen klachten soms worden verminderd door de weerstand blijvend te ondersteunen. Overleg met uw dierenarts de beste optie voor uw kat.

Medische benodigdheden

Rondom een behandeling of operatie kan het nodig zijn om gebruik te maken van specifieke hulpmiddelen, denk aan een beschermend shirt of een kraag, maar ook wondzalf of verbandmiddelen. Deze vindt u hier.

Vuurwerkangst

Veel katten hebben last van vuurwerkangst. Supplementen kunnen uw kat rond de jaarwisseling ondersteunen. Overleg met uw dierenarts wat de beste supplementen zijn voor uw kat.

Heeft u vragen over de toepassing van producten uit onze apotheek? Neem dan contact op via dierenarts@medpets.be.