Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Reizen & Onderweg met Katten

Tijdens het wandelen, op de fiets of in de auto; wanneer u op pad gaat met uw kat, of hij alleen op pad gaat, staat veiligheid altijd voorop. In het assortiment van Medpets.nl vindt u verschillende producten die handig zijn voor onderweg en bijdragen aan de veiligheid van uw kat.

Meer informatie

1 - 24 van 46 Producten

Zo vindt u handige reismanden en tassen voor als u bijvoorbeeld samen op pad gaat of naar de dierenarts moet. Ook heeft Medpets verschillende netten en rekjes zodat uw binnenkat niet kan ontsnappen als u een raam opent.

Op pad met uw kat

Als u met uw kat op pad gaat, wilt uw dat natuurlijk wel veilig doen. Voor het veilig transporteren van uw kat in de auto kunt u een reismand gebruiken. Medpets heeft verschillende reismanden en tassen in haar assortiment, van waaronder de merken Savic, Beeztees en Duvo+. Door middel van een Travel Bowl kunt u uw kat voorzien van water tijdens een tussenstop.

Avontuurlijke buitenkatten

Sommige katten gaan graag op pad. In een adreskokertje kunnen de adresgegevens bewaard worden. Mocht u uw kat ooit kwijtraken, dan kan de vinder met behulp van de adreskoker contact met u opnemen. Als uw kat ook in het donker op straat is, kan een reflecterende halsband van pas komen. Hierdoor is de kat beter zichtbaar.

Veiligheid voor binnenkatten

Niets is vervelender dan dat uw binnenkat ontsnapt naar buiten. Daarom heeft Medpets verschillende artikelen om uw balkon met een net veilig te maken voor uw lieve kat. Door dit net schermt u het balkon af. Nu kan uw lieve harige vriend toch wat frisse lucht krijgen. Ook zijn er speciale rekjes voor klapramen. Nu kunt u toch het raam openzetten, zonder dat uw maatje naar buiten ontsnapt.

In het assortiment van Medpets.nl vindt u verschillende producten die handig zijn voor onderweg en bijdragen aan de veiligheid van uw kat. Bekijk snel het volledige assortiment hieronder.