Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Fluffy Hondenmand

Niets is zo zacht als een fluffy hondenmand. De zachte en lange haren zorgen ervoor dat het een heerlijk warm bed is. Wanneer uw hond eenmaal kennis maakt met een fluffy mand, wil uw hond niet meer terug!

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Ontspannen

Voor een hond is ontspannen net zo belangrijk als voor een mens. Een volwassen hond heeft gemiddeld 12 tot 14 uur slaap nodig per dag. Daarom is het fijn als een hond verzekerd is van een warm comfortabel plekje. Doordat een fluffy hondenmand een zachte pluche stof bevat, zullen de spieren helemaal kunnen ontspannen door de warmte die het uitstraalt.

Orthopedische ondersteuning

Met de Memory Foam Jaxx van Beeztees heeft u de geschikte hondenmand voor honden met gewrichtsproblemen. De mand is een mix van memory foam en comfort foam vlokken waardoor de drukverdeling zich aanpast aan de lichaamsvorm van uw hond.

Van klein tot groot

De verschillende fluffy hondenmanden die Medpets aanbiedt zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo kunt u de juiste maat vinden die bij het formaat van uw hond past. Voor de kleintjes beginnen de maten bij 45 cm. Voor grotere honden lopen de maten op tot 100 cm. Het is voor een hond namelijk fijn wanneer ze een geborgen warm plekje hebben. Wanneer de mand veel te groot is, zal dat veilige gevoel niet ontstaan. Bij ronde manden, zoals bij de District 70 FUZZ is dat geborgen gevoel nog extra aanwezig.

Een leuke toevoeging in het interieur

Een mand staat vaak prominent in de leefruimte van uw woning. U wilt uw hond tenslotte graag gezellig bij u hebben. De fluffy hondenmanden die we bij Medpets aanbieden maken het mogelijk om er een te kiezen die past bij je interieur. Van beige tot donker grijs, u vindt vast een kleur die erbij past! Ook is het leuk om af te wisselen in vormen in uw woning. Bij bijvoorbeeld een rechthoekige bank en tafel, geeft een ronde hondenmand een speels effect.

Een warm plekje voor jouw pup of kitten

Voor pups en kittens wilt u natuurlijk een extra warm slaapplekje creëren, zodat ze zich snel thuis voelen. De Beeztees Kitten/Puppy Vako Pluche Mand is daarvoor uitermate geschikt. Met een diameter van 50 centimeter is dit de geschikte mand waar uw pup of kitten zich veilig en geborgen in zal voelen.