Service
Winkelmandje
Menu

GPS tracker kat

Bent u altijd al benieuwd geweest waar uw kat heen gaat wanneer hij naar buiten gaat? Met een GPS tracker voor katten kunt u dit nu makkelijk bijhouden met behulp van een app.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Een gps tracker voor uw kat

Een GPS tracker bied inzage in waar uw kat zich bevind gedurende de dag en is gemakkelijk te bevestigen op vrijwel alle kattenhalsbanden. Vanwege zijn grootte en gewicht (onder de 30 gram) wordt het gebruik van een tracker aanbevolen aan katten van meer dan 4 kilogram. Hiernaast is het GPS-traceersysteem van Weenect waterdicht en beschikt het over een tril- en rinkelfunctie, met deze functie kunt u uw kat leren dat het geluid wat de GPS-tracker maakt hoort bij etenstijd zodat uw kat sneller terug zal keren bij het horen van het geluid!

GPS tracker kat klein

De tracker mag natuurlijk niet in de weg zitten wanneer uw kat op pad gaat. Daarom is bijvoorbeeld de Weenect GPS Tracker – Kat maar 25 gram! Hierdoor heeft uw kat weinig tot geen last van de tracker en kan hij deze makkelijk met zich meedragen op zijn avontuur.

GPS tracker kat zonder abbonement

Een GPS tracker heeft een mobiel netwerk nodig om de GPS locatie van uw kat naar uw smartphone te sturen. Hierdoor zijn de trackers voorzien van een SIM-kaart. Hiervoor zijn verschillende abonnementen mogelijk, de kosten hiervoor zijn vergelijkbaar met die van uw telefoonabonnement. Bij een abonnement kunt u kiezen om per maand, een jaar of zelfs drie jaar vooruit te betalen met de daarbij horende voordelen. Bij de Tractive GPS Tracker Kat – incl. activiteitentracker heeft u zelfs keuze uit meerdere soorten abonnementen. Zie hiervoor de website van Tractive voor het actuele aanbod. Met de aanschaf van een GPS tracker krijgt u ook toegang tot de app, zodat u uw kat gemakkelijk kan traceren!