Service
Winkelmandje
Menu

Reflectie en verlichting voor honden

In de wintermaanden wordt het steeds sneller donker buiten. Het is daarom verstandig om extra goed op de veiligheid van u en uw hond te letten.

Meer informatie

1 - 24 van 28 Producten

Opvallende halsbanden, riemen, lampjes en reflecterende accessoires zijn bij donkere dagen erg handig tijdens wandelingen of bijvoorbeeld bij een fietstocht. Hierdoor zijn u en uw viervoeter goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Medpets heeft verschillende reflecterende en lichtgevende producten zodat uw viervoeter en u in de donkere dagen veilig over straat kunnen!

Reflecterende hondenriemen

U kunt uw viervoeter goed zichtbaar maken in het donker met een reflecterende halsband of riem. Medpets heeft verschillende hondenriemen in haar assortiment met reflecterende details. Deze zijn erg goed zichtbaar als er licht op schijnt. Wilt u dat uw hond nog meer opvalt? Kies dan voor een product met een opvallende neonkleur. De Flexi Rollijn New Neon – Cord Leash en de Flexi Rollijn Neon – Tape Leash zijn hondenriemen met reflecterende details en hebben een felle gele neon kleur.

Lichtgevende halsband hond

Buiten een opvallende hondenriem is het ook handig om een lichtgevende halsband te kiezen tijdens de donkere dagen. Met de Hurtta Dazzle Collar valt uw viervoeter goed op. Deze neongekleurde halsband heeft 3M reflectoren die goed zichtbaar zijn in het donker.

Verlichting tijdens de donkere dagen

Medpets heeft ook veel lampjes in haar assortiment die uw viervoeter goed verlichten in het donker. Er zijn verschillende veiligheidslampjes die u gemakkelijk aan de halsband van uw viervoeter kunt hangen. De meeste lampjes kunt u laten knipperen of in stilstaand licht laten branden. Deze handige lampjes voor in het donker heeft u in verschillende kleuren.

Veiligheidshesjes

Als u met uw viervoeter gaat wandelen tijdens de donkere dagen, kan een opvallend veiligheidshesje erg functioneel zijn. Door de reflecterende details is uw viervoeter goed zichtbaar. De Ruffwear Track Jacket heeft bijvoorbeeld reflecterende details en een opvallende neonkleur, hierdoor valt uw viervoeter extra op in het donker.

Wilt u meer informatie over de zichtbaarheid van uw viervoeter in het donker? Ga dan naar het artikel ”Laat uw hond opvallen in het donker.”