Service
Winkelmandje
Menu

Knuffels voor honden

Speciaal voor alle brave hondjes heeft Medpets super zachte, lieve en schattige knuffelmaatjes in haar assortiment opgenomen. Deze knuffels zijn leuk om mee te spelen, maar ook fijn om als vertrouwd vriendje tegenaan te liggen. In het brede assortiment vindt u onder andere knuffels terug van de populaire merken Disney, KONG en Fuzzle.

Meer informatie

1 - 24 van 144 Producten

Verschillende knuffelmaatjes

De meeste knuffels in het assortiment van Medpets zijn verkrijgbaar in verschillende schattige diersoorten, waaronder beren, giraffes, eenden en zelfs egels! Zo kan uw lieve viervoeter de 36 centimeter lange Beeztees Pluche Eend overal gemakkelijk mee naar toe nemen door de smalle hals. Of verwen uw hond met de leuke KONG Stretchezz Tugga. Deze grappige knuffel is in verschillende diersoorten verkrijgbaar. De Stretchezz Tugga heeft een verborgen elastisch touw tussen het hoofd en het lichaam. Dat belooft gegarandeerd speelplezier, want hij bungelt alle kanten op!

Disney

Kent u alle figuren van Disney? Figuren zoals Minnie & Mickey Mouse, Winnie the Pooh en Donald Duck klinken u vast bekend in de oren. Medpets heeft dan ook superleuke speelknuffels van deze bekende figuren opgenomen in haar assortiment. Laat uw viervoeter knuffelen met Disney Mickey Mouse of plezier maken met Disney Teigetje of Knorretje. Alle Disney figuren zijn voorzien van een pieper voor extra veel speelplezier!

Knuffels voor de allerkleinste viervoeters

Voor de allerkleinste jonge hondjes zijn er ook speciale knuffels om mee te knuffelen. Zo kunt u met de Beeztees Puppy Geurlap Sjiepo de geur van het puppynest opvangen. Als u de eerste of tweede keer gaat kijken, kunt u het knuffellapje bij de pups leggen. Op deze manier kan uw pup bij zijn nieuwe huisje toch de vertrouwde nestgeur bij zich dragen. Wilt u uw pup groots onthalen? Bekijk dan de Beeztees XL-Knuffel Bumba, die zeker 70 cm groot is. Tegen deze zachte knuffel kan uw jonge viervoeter vertrouwd aan liggen!