Service
Winkelmandje
Menu

Waterfontein voor Katten

Ook uw kat wil graag vers en fris water! Met een drinkfontein zorgt u ervoor dat uw kat altijd vers en gefilterd water kan drinken. Het stromende water stimuleert katten om genoeg te drinken.

Meer informatie

1 - 24 van 26 Producten

Verder is stromend water ook rijk aan zuurstof. Bij Medpets vind u drinkfonteinen in verschillende vormen en maten voor uw kat. Kies nu snel uw favoriet uit.

Catit drinkfonteinen

Het merk Catit verkoopt verschillende kattenfonteinen en filters. De 2.0 Flower Fountain heeft verschillende instelbare waterstromen en is ook verkrijgbaar in een kleine variant speciaal voor kittens en kleine katten. Ook biedt Catit de Fresh & Clear drinkfontein aan, waarbij het water continue wordt gefilterd waardoor jouw kat altijd toegang heeft tot vers en gekoeld water. De Senses fontein voorziet uw kat altijd van vers stromend water. Stromend water draagt bij aan een betere gezondheid van uw huisdier.

PetSafe drinkfonteinen

PetSafe biedt 3 verschillende drinkfonteinen aan, namelijk de Drinkwell 360, de Drinkwell drinkfontein en de Drinkwell Ceramic Avalon drinkfontein. De Drinkwell 360 is een roestvrijstalen drinkfontein voor honden en katten die continue gefilterd en belucht water levert aan uw huisdier. Verder de Drinkwell drinkfontein, die een filter in de fontein heeft die er voor zorgt dat vieze geuren en smaken uit het water worden verwijderd. De Drinkwell Ceramic Avalon Drinkfontein is een keramische drinkfontein die gevuld kan worden met 2 liter water.

Trixie drinkfontein

De Bubble Stream drinkfontein van Trixie is een fantastische drinkfontein met een geluidsarme pomp met een laag energieverbruik. Ook is er de Vital Flow drinkfontein van Trixie, deze drinkfontein is gemaakt van keramiek en heeft een geluidsarme verstelbare pomp. Door het keramieken uiterlijk is de drinkfontein niet alleen functioneel, maar oogt hij ook nog eens mooi in de huiskamer.

AFP Drinkfontein

All For Paws biedt de Fresh Flow Fountain aan, dit is een drinkfontein speciaal voor katten. Dankzij de filter in de fontein heeft uw kat altijd toegang tot schoon gefilterd drinkwater.