Service
Winkelmandje
Menu

Kauwbotten voor Honden

Honden houden van nature van kauwen. Kauwen bevordert de aanmaak van speeksel, draagt bij aan een schoon en gezond gebit en is een fijn tijdverdrijf voor uw hond.

Meer informatie

1 - 24 van 69 Producten

Vaak zijn kauwbotten gemaakt van geperste runderhuid wat het natuurlijke kauwbotten maakt. Door de runderhuid zit er een heerlijke smaak aan het bot en zal uw hond het niet kunnen weerstaan.

Verschillende soorten hondenbotten

Er zijn ontzettend veel verschillende kauwbotten voor honden! Van een groot hondenbot voor de grote rassen tot kleine kauwbotjes voor de wat kleinere hondjes onder ons. Kauwbotten zijn ook ideaal voor pups! Zorg bij het geven van een kauwbot, of dit nu aan uw puppy of aan uw volwassen hond is, dat dit altijd onder toezicht is.

Hoeveel kauwbotten mag een hond?

Nu vraagt u zich misschien af ‘Hoeveel kauwbotten mag een hond?’. Afhankelijk van de grootte van uw hond en de grootte van het hondenbot wordt er aangeraden maximaal 1 á 2 botten per week te geven. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met ons veterinaire team via dierenarts@medpets.nl.

Assortiment kauwbotten

We hebben een ruim aanbod aan kauwbotten. Zo zijn er de Trixie Kauwbotten van Trixie de Twister Vlechten van Braaaf. Als je een grote hond hebt zou je kunnen kijken naar het Beeztees Runderschouderblad van 700 gram.